Tatarské maso
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,66 g |
Tuky | 72,45 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba přípravy je do značné míry závislá na kvalitě masa – počítejte, že než maso změkne, bude to trvat asi hodinu a půl. Je to však doba, kdy můžete klidně dělat něco jiného a jen občas kontrolovat, zda se všechna tekutina neodpařila. Pokud ano, tak mírně podlévat teplou vodou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2015 13:17
Lplosinar:
omlouvám se, už jsem doplnila
omlouvám se, už jsem doplnila
9. 12. 2015 12:55
Jenom pro zajímavost kdy se použije česnek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 27 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečená jablka jako vzpomínka na zimní chvíle u babičky. Takto si je hravě připravíte i doma
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
Další recepty
Tématické fráze: recepty z tatarky maso tatarské menu tatarske maso recepty tatarské maso s bramborem tatarák z vepřového masa recept recept tatarske maso tatarák z vepřového masa tatarské maso tatarák z masa recept
Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř mletý, olej, kapie červená, okurky sterilované, omáčka worcesterová, majolka, křen strouhaný, pažitka
Tatarské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72BQ
2 názory