Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lámané žito do chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2 min Doba přípravy: 2 min

2 min (2 min příprava)

8. 12. 2015 14:27

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lámané žito se používá ve skandinávských celožitných kváskových chlebech, ale je to krásné oživení i pro všechny ostatní celozrné chleby.

Žitné obilky se dají sehnat v obchodech se zdravou výživou nebo v eshopech.

Takto lze udělat lámanku i z ostatních zrn. Přeničná lámanka se prodává pod názvem bulghur.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

8. 12. 2015 14:38

Bulgur je lamanka z predem predvarene tvrde psenice.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: skandinávský chléb lámaný chleba žito na chleba žito recepty recepty ze žita chléb žito žito na pečení na chleba recepty žito lámané žito peceni chleba ze zita žito zrno chléb recept zito chleba recepty recept z zita chleba žito v žitě recept na žito žito na chléb recept žito skandinávský chleba žito do chleba chléb z lámaného žita

Suroviny:

TopRecepty.cz

Lámané žito do chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lNWM