Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irský sodný chléb s kukuřičnou moukou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

16. 12. 2015 14:23

Suroviny

Porce: 1 bochník

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 925 kJ / 1 894 kcal
Bílkoviny57,00 g
Tuky19,50 g
Vláknina11,95 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 6,81 g
Sůl8,00 g
Sacharidy366,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento chléb pochází z dob nedostatku a často se mu nazývá chléb z indické mouky.

Pro reakci sody je nezbytná kyselost, tudíž tekutina musí být kyselá. V příštím receptu vám ukážu, jak si vypěstovat kefírovou houbu z droždí, která vám z mléka bude dělat kefír.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: irsky chleb kukuřičný chléb se i seminky kefír soda chléb chleba kukuřičný italsky kukuricny chleb recepty italský kukuřičný chléb-recept chleba se sodou a kefírem chleba se sodou a kefírem irský chléb bez droždí chléb irský recepty kukuřičná mouka recepty irský toastový chléb irský chléb

Suroviny: mouka hladká, mouka kukuřičná, podmáslí, soda jedlá, sůl

TopRecepty.cz

Irský sodný chléb s kukuřičnou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VKDX