Tvarohový štrůdlík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 979 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,62 g |
Tuky | 10,70 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož mi z kynutých šátečků zbyla tvarohová nádivka, kladla jsem si otázku, co s ní a díky tomu jsem vymyslela tento štrůdlík! Protože je výtečný, parádně vlhký a zase je to něco jiného, než štrůdl jen z jablek o recept se s vámi dělím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2015 08:59
11. 4. 2011 09:17
9. 4. 2011 16:57
----------------------------------------------------------------
20:52
takže musím jen mlasknout, je výýbornýý
trošku jsem naředila tuhší tvaroh jogurtem a rozpuštěným máslem a je to moc dobré. přidávám foto
6. 11. 2009 19:03
6. 11. 2009 18:29
5. 11. 2009 18:01
5. 11. 2009 15:58
10. 4. 2009 12:29
9. 4. 2009 20:20
9. 4. 2009 18:22
8. 4. 2009 21:05
8. 4. 2009 21:03
8. 4. 2009 21:02
8. 4. 2009 20:58
8. 4. 2009 20:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 4 sekundami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 13 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 13 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 16 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 22 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 30 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Jak vytvarovat knedlíky do perfektního tvaru? Náš videonávod vám poradí
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: štrůdl s tvarohem tvarohový štrůdl z listového těsta strudl z listoveho testa s tvarohem štrůdl plněný tvarohem tvarohový závin z listového těsta jablkový závin s tvarohem štrůdl z listového těsta tvarohovy tvaroh recepty tvaroh na strouhání recept štrůdl tvarohem pečení štrůdlu neco s tvarohem štrúdl s tvarohem a meruňkami strudl štrudl z listového těsta tvarohová náplň do štrůdlu recept štrúdl s tvarohem tvaroh na strouhání recepty štrůdlík strudl s jahodami
Suroviny: těsto listové, tvaroh, jablko, vejce, cukr vanilkový, cukr skořice, skořice, rozinky, oříšky, cukr, cukr moučkový, kůra citronová
Tvarohový štrůdlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx8D
22 názorů