Ostré feferony s brusinkami
Suroviny
Porce: individuálně, podle množství feferonů
Nutriční hodnoty
Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50,04 g |
Sůl | 125,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použila jsem hodně ostré feferony. Brusinky je malinko zjemní. Jsou výborné ke grilovaným masům, k salámovým mísám a pod.
Skleničku takových feferonek mi kdysi donesl přítel do práce, ale s hrozinkami.
Co se nálevu týká, nemusí se používat zrovna tady ten. Každý z nás má určitě nějaký svůj oblíbený :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2015 18:26
To se nám moc líbí, slíbila jsem synovi že když budou v Ředhošti feferony tak to udělám.:
4. 10. 2015 16:06
spagetka: No, už jsem na to skoro zapoměla. Kdysi jsme to měli na každé pařbě
4. 10. 2015 15:23
Tohle je supér nápad na zjemnění moc pálivých feferonek a naopak to obzvláštní brusinky. Moc se mi to líbí a uložím si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 35 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 58 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Další recepty
Tématické fráze: jak zjemnit ostré jídlo recept na feferonky ostré feferonky feferonky s brusinkami hodne palive feferonky top recepty feferonky feferony deko feferony s hrozinkami feferonky s brusinkama feferonky s hrozinkami
Suroviny: feferonka čerstvá, brusinky sušené, cukr, sůl, ocet, voda, koření hřebíček, koření nové koření, pepř, bobkový list, deko
Ostré feferony s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoY0
3 názory