Listový koláč s brynzou a kapustou
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem měla těsto vyválené na cca 3 mm - na jednu koláčovou formu mi stačilo půl balíčku listového těsta. Ale samozřejmě se těsto může vyválet i na silněji.
Brynza může být ztuhlá, pokud nejde dobře rozetřít, namočte si lžičku do oleje nebo brynzu předem trochu rozmačkejte v misce, aby byla poddajnější.
Oleje na cibuli dávejte jen maličko, aby koláč nebyl moc mastný.
Kapustu není třeba moc solit, brynza je slaná dost a udělá svoje. Stačí ji podusit cca 10 minut, pak změkne i pečením v troubě.
Délka pečení záleží na troubě, je třeba koláč kontrolovat. Já jsem ho pekla cca 35 minut na 220. Když jsou okraje zlatavé a koláč jde od krajů, je hotový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2015 20:09
20. 10. 2015 20:01
No, čas je relativní veličina
Fakt jste to pekla tak dlouho?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Perník pro začátečníky: S čokoládou, jablky nebo s oříšky se vám povede dokonalý moučník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: koláč s bryndzou slaný koláč s brynzou závin s brynzou kapusta recepty recepty s brynzou recepty s bryndzou koláče s bryndzou listový zavin s bryndzou peceni bryndza bryndza v listovém v listovém těstě kolač z s brynzou listové těsto s s brynzou kolace s brynzou závin z listového těsta s bryndzou slaný listový závin s bryndzou kolác se špenátem a brynzou listové taštičky s brynzou listový koláč kolac z listoveho testa s brynzou kolac s brynzou
Suroviny: těsto listové, brynza, cibule, kapusta, olej
Listový koláč s brynzou a kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN89
2 názory