Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pečené k zelí a knedlíkům

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2016 20:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie467 kJ / 112 kcal
Bílkoviny3,64 g
Tuky0,45 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dlouho jsem hledala, k jakému receptu bych přidala fotku, ale takto jednoduše připravené kuře, které by se podávalo k zelí a nebylo pečené na něm nebo s ním, jsem nenašla. Snad se bude tento recept hodit třeba nějakému začátečníkovi . U nás je pro kluky tato kombinace nejžádanější.

Moje recepty a fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vladimír

23. 1. 2016 21:30

Díky za recept,to je jídlo,které potěší každého.:yes::yes:;-:-p

maiva maiva

23. 1. 2016 20:45

Recept se mě líbí, pěkný, jednoduchý, žádné kupy všemožných koření.:-p+:yes:

La Furi Roja La Furi Roja

23. 1. 2016 14:16

Tyjo, já zrovna peču kachnu, ale tohle může být taky super, určitě někdy vyzkouším :)

Drobek Drobek

23. 1. 2016 12:36

magdalenka: Naprostý souhlas. :yes::yes::yes:
Krásný recept v době, kdy se beze směsi od nejmenovaných výrobců lidé neobejdou. Staré a dobré recepty zapomínají a je to škoda.

Michaela Medkova Michaela Medkova

23. 1. 2016 11:20

Dobrůtka,:-pjednoduchá a přesně, zvládnou ji i začátečníci. Fotečka úžasná, hned bych si porcičku dala.:-p;-):-*

Dajda Dajda

23. 1. 2016 10:48

1974andrea: :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 1. 2016 10:31

magdalenka: přesně tak :yes::yes:

1974andrea: Andri, nechceš ho přesunout do kategorie Pro začátečníky?;-)

magdalenka magdalenka

23. 1. 2016 09:57

Ľudia zabúdajú poctivo variť. Takéto "obyčajné" kura je skvelé a možno niekomu recept pomôže. Nie je umením nasypať na kura sáčok koreniacej zmesi, pridať ešte hrsť ďalších korenín - lebo vraj treba variť s fantáziou. A prirodzená chuť mäsa je preč.

1974andrea 1974andrea

23. 1. 2016 09:46

linkstrem:Ono i připravit správně čaj a nevysušit míchaná vejce na troud je pro někoho věda ;-)

Dajda Dajda

23. 1. 2016 06:30

linkstrem: Vždyť i takoví se chtěji naučit něco víc. Nebudou přece pořád jíst jenom vajíčka! ;-) A podle tohoto receptu na rozdíl od mnoha dalších dokáže uvařit každý.

linkstrem

23. 1. 2016 02:16

Tento recept je asi pro toho co umí uvařit čaj a míchaný vejce!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuře s knedlíkem a se zelim pečené kuře s bramborovým knedlíkem kuře se zelím a bramborovým knedlíkem kuře na zelí kuře knedlík zelí pečené kuře se zelím a knedlíkem pečené kuře knedlík zelí kuře pečené na zelí kuře se zelím a knedlíkem kure zeli knedlíky pečené kuře zelí knedlik recepty pecene kure zeli knedlik pečené kuře na zeli pečené kuře s knedlíkem a zelím pečené kuře s knedlíkem pečené kuře se zelím top pecena kureci stehna s bramborovym knedlikem a zelím pecene kure kuře pečené se zelím kuře s bramborovým knedlíkem

Suroviny: kuře, cibule, česnek, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kuře pečené k zelí a knedlíkům

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qmg3