Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou. Nemusíte se bát, přípravu zvládne i začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já poprvé chtěla vyzkoušet gratinované brambory. Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2023 14:51
31. 12. 2022 08:49
18. 12. 2021 18:52
25. 10. 2021 15:51
26. 9. 2021 12:41
18. 9. 2021 15:02
9. 2. 2021 00:48
30. 1. 2021 14:49
30. 1. 2021 14:44
30. 1. 2021 14:43
30. 1. 2021 14:14
30. 1. 2021 13:55
6. 7. 2018 11:12
27. 1. 2016 09:08
27. 1. 2016 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 30 minutami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 43 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 46 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 52 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 1 hodinou
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 2 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 3 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Trvanlivost masa je různá. Víte, jak dlouho ho můžete skladovat v lednici?
Další recepty
Tématické fráze: panenka s pepřovou omáčkou veprova panenka veprova panenka recept vepřova panenka recepty veprova panenka na pepři vepřová panenka na zeleném pepří vepřova panenka na pepři recept panenka s pepřovou omáčkou - recept veprova panenka s omackou vepřová panenka na pepři recepty recepty z vepřové panenky vepřové maso s pepřovou omáčkou panenka na zeleném pepři vepřové na pepři vepřové maso na zeleném pepři vepřové na pepři s omáčkou vepřový steak s pepřovou omáčkou recept na vepřovou panenku vepřové maso na pepři veprove s peprovou omackou
Suroviny: panenka vepřová, koření pepřové, fazolky zelené, slanina, sůl, pepř, smetana, víno bílé, pepř zelený sterilovaný, vývar masový, rozmarýn, tymián
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNYY
Americké brambory pečené v tatarce
mika59
Hodnocení receptu je 5,0 (93×)