Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená divoká husa na koření

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 1. 2016 15:25

Suroviny

Porce: podle strávníků a velikosti husy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 367 kJ / 805 kcal
Bílkoviny4,48 g
Tuky84,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso z divoké husy je lahodné a tímto způsobem pečení odpadává od kosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maskary maskary

12. 4. 2023 18:11

Super dobré, doporučuji a přikládám foto.<3

yanull yanull

26. 1. 2016 14:54

Husička divoká letěla z vysoka, až z Rakouska ;-) ♪ ♫ ♪, doletěla k Bibince a ta ji upekla :-p:-K +6:yes:

zizala zizala (moderátorka)

26. 1. 2016 10:11

Husička vypadá chutně:yes:, já bych určitě výpek zahustila moukou, jinak :-p

maris maris

26. 1. 2016 09:11

Bibinka: Bibinko díky, já jsem si to myslela;-):-)), takže mám smůlu, divokou husu neochutnám:-)

Dana61

26. 1. 2016 09:02

ty nám tedy děláš chutě:-D husička vypadá úžasně:yes::-D

Bibinka Bibinka

25. 1. 2016 18:50

maris: Maru, divokou kachnu mi přivezla Jana-dcera z Rakouska, tady jsem jí nikde nikdy neviděla, možná by jí mohli mít v Globusu....

chocolate:Lucko, budeš se možná divit, ale šťáva, které je dost byla mírně zahuštěná tak, jak jsem chtěla a byla krásně vazká a samozřejmě se nemusí zahušťovat, to je na každém....

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2016 17:52

Krásná husička :-)

chocolate chocolate

25. 1. 2016 16:44

On solamyl take delsim varenim ridne, tudiz po te hodine nasledneho peceni uz asi moc funkci zahusteni stavy neplni.Takze, nema-li tam jinou funkci, bude asi zbytecny.
Ale husa vypada paradne:yes:.

casino casino

25. 1. 2016 16:36

"... a podlijeme nevelkým množstvím vody, ve které jsme rozpustili solamyl"
Také jsem takovou divočinu ještě neochutnal:-(
No a pro připadek, že by některá mladá kuchyňka divokou husku náhodou trefila (třeba dronem), tak aby se při pečení zbytečně nenapálila:
Na rozdíl od podlévání masa vroucí vodou, se škrob dává do STUDENÉ vody ve které se nerozpouští, ale pouze rozmíchá...;-)

magdalenka magdalenka

25. 1. 2016 16:06

Ja - dcéra poľovníka - na divinu veľmi nie som, ale uznávam, tvoja husička vyzerá nádherne a verím, že ste si pochutnali!:yes:

maris maris

25. 1. 2016 15:44

Já bych solamyl taky nedávala, ale hlavně - kde se koupí divoká husa ? Já jsem ji snad nikdy v obchodě neviděla, ani ve speciálkách se zvěřinou.:-S Ráda bych ji zkusila, myslím, že jsem ji nikdy nejedla.

spagetka spagetka

25. 1. 2016 15:32

Fotečku máš hodně jedlou;-). Já bych nedávala solamyl, ale to už je libovolná volba každého. Každopádně bych si dala :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: divoká husa recept pečená divoká husa husa divoká divoká husa recepty divoká husa recept na divokou husu koření na husu husa divoka recept recept divoká husa recept divokou na husu jak naporcovat husu recepty divoká husa husa divoka recepty příprava divoké husy jak upect divokou husu příprava divokého husy top recepty pečená husa divoká husa pečená husa na divokém koření recept divokou na pečenou husu

Suroviny: husa divoká, špek uzený, cibule, bobkový list, pepř celý, pepř mletý, koření nové koření, jalovec, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Pečená divoká husa na koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VK49