Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce v kabátku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 1. 2016 16:49

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie7 624 kJ / 1 822 kcal
Bílkoviny164,57 g
Tuky88,44 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 2,75 g
Sůl6,71 g
Sacharidy83,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso: muzeme pouzit veprove, kureci, teleci, ci treba mix dvou tri druhu.

Jako delku pripravy: muzeme take zkratit verzi - fritovani a nikoli peceni. Zahrejeme fritovaci hrnec na teplotu smazeni (tedy 395F=199C. Pri cekani na rozehrati oleje, v hrnci do mekka uvarime brambory. Kazde vajicko v kabatku osmazime cca 5 minut, aby na povrchu zhnedlo a maso udelane a nemelo pru rozkrojeni vajcatove kulicky napul ani trochu naruzovelou barvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Matula

29. 1. 2016 17:25

Je to jednoduchy recept a daji se vyuzit kombinace masa dle momentalnich zasob mrazaku. Obcas neco podobneho delam. Myslim si, ze chut nikoho nezklame.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vajíčková roláda ve slaninovém kabátku vejce ve slaninovém kabátku vejce v kabátku smazene pstrosi vejce

Suroviny: maso hovězí mleté, hořčice plnotučná, majoránka, česnek sušený, cibule sušená, vejce, vejce, sůl, pepř mletý, strouhanka, mouka hladká, vejce, petrželka, olej olivový, vývar, brambory, kmín celý, sůl, máslo, hořčice, cibule, majolka, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Vejce v kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qmJD