Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 336 kJ / 1 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,63 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 56,95 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,38 g |
Sacharidy | 87,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Komu vadí ostřejší jídlo, může Moravanku nahradit Kunovjankou(270g), která se dá použít i s nálevem.
Pokud má dýně hezkou, nepoškozenou slupku, nemusíme ji loupat. Stačí ji důkladně kartáčkem očistit pod tekoucí teplou vodou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2016 19:47
30. 1. 2016 08:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 36 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí srdce recepty vaha hoveziho srdce hovězí omáčka recept hovezi srdce recept omáčky z hovězího srdce omacka z hoveziho srdce hovězí na moravance veprove serdce na smetane s moravankou
Suroviny: srdce hovězí, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, dýně, moravanka, vývar, smetana, sůl
Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy05
2 názory