Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z lilku s kapary

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2016 13:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 019 kJ / 483 kcal
Bílkoviny12,08 g
Tuky36,44 g
Vláknina11,53 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy24,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: nehladu.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

31. 1. 2016 16:26

Většinou peču taky vcelku, tohle bylo rychlejší a ty dozlata opečené kostky byly zas trošku jiné;-)

magdalenka magdalenka

31. 1. 2016 16:14

Ja pečiem baklažány na pomazánky tiež v celku, ale zvyknem prepichnúť ihlicou na pletenie alebo vidličkou. Už sa mi totiž v minulosti stalo, že neprepichnutý baklažán v rúre explodoval - mala som čo robiť, kým som to vyčistila. Mala som zlosť a nervy - rúra smrdela, ako sa to pripálilo...:-))

zizala zizala (moderátorka)

31. 1. 2016 14:56

Různé pomazánky z lilku máme rádi, někdy zkusím podle Tebe ;-):yes:
Poslední dobou lilek raději peču v celku a pak dám olej až do pomazánky, nepadne ho tam tolik a je to hlavně stravitelnější. A nebo jen potřu plátky olejem a pak už při smažení olej nepřidávám :-)

casino casino

31. 1. 2016 14:32

No, dělávám něco velmi podobného...:-)
...akorát lilky "nepotím", a peču je nasucho vcelku (neperforované) v remosce, nebo na plechu v troubě.
...a EVOO nepřidávám po PL, ale leju z flašky přímo:-) Je spodivem, kolik je lilek schopen do sebe pojmout oleje:-O:-)
...a dělávám ze 2 (v remosce) až 5 baklažánů (více se jich na plech nevejde) a v lednici se i tak pomazánka moc dlouho neohřeje;-):-D
Bože, jak bych si, ač po jídle, smlsl...:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2016 13:49

:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z lilku baklažán recepty kapari

Suroviny: lilek, olej olivový, tahini, kapary, česnek, sýr parmazán strouhaný, rukola, pepř

TopRecepty.cz

Pomazánka z lilku s kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jNGY