Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šavle sv. Tomáše

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1460 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 20 min

1460 min (1440 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 2. 2016 11:32

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 301 kJ / 789 kcal
Bílkoviny79,64 g
Tuky38,24 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,14 g
Sacharidy29,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já to dělám bez feferonek a někdy se to nestačí ani uležet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: savle sv.tomase recept savle sv šavle sv.tomáše recept savle z kuřecího masa savle omáčka jaká příloha k šavli kuřecí maso šavle sv. tomáše

Suroviny: maso kuřecí, cukr moučkový, sůl, omáčka worcesterová, maggi, solamyl, koření kari, cibule, olej, žloutek, feferonka

TopRecepty.cz

Šavle sv. Tomáše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN1Z