Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský cheesecake ze 3 surovin

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2016 10:43

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 240 kJ / 1 252 kcal
Bílkoviny77,64 g
Tuky72,68 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 825 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,27 g
Sacharidy70,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rozehřejte si troubu na 170°C. Připravte si dortovou formu o průměru 15 cm. Tu je potřeba vyložit pečícím papírem s troškou tuku (máslo nebo kokosový tuk, aby se těsto nepřilepilo). Vystřihněte o pár centimetrů větší kruh než je dno, vnitřek formy navlhčete. Zůstane vám vyšší okraj, který je dobrý, aby těsto nevyteklo ven z formy. Budete totiž formu s těstem dávat do pekáčku s vařící vodou a tak je lépe formu utěsnit. Můžete celou formu zvenku navíc obalit alobalem. Nebo použijte keramickou formu, do které vám nebude zatékat (já takto velkou bohužel doma nemám. Pokud by jste měli silikonovou formu, tak jí dejte do pekáče, nalijte do ní těsto a teprve pak horkou vodu kolem. Jinak samotná příprava cheesecake trvá pouhých 20 minut..jde to pak svižně.

Více inspirací, receptů i fotek najdete na www.korenizivota.com

domácí lučinu najdete ZDE: www.korenizivota.com/domaci-lucina/

tento konkrétní recept je zde:http://www.korenizivota.com/japonsky-cheesecake-ze...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kacka

24. 10. 2016 14:29

Pekla jsem včera, ale spodek se jakoby nedopekl, nebo srazil... :( Vrsek dobry, ale netusim, co jsem udelala spatne. Nemate nekdo tip, cim to mohlo byt?

Madla Novak Madla Novak

14. 2. 2016 19:20

LLenule: zkusila jsem, ale ani zdaleka mi to nechutnalo tak jemně, jako čoko bílá. Vyzkoušet se má ale všechno..;-)

LLenule

8. 2. 2016 14:25

Bílá čokoláda je na mě moc sladká, lze to udělat i z hořké čokolády na vaření tmavé?

Madla Novak Madla Novak

7. 2. 2016 18:43

hosta: tento recept se šíří internetovým světem jako virál.... ale je geniálně jednoduchý :yes: oceňuji, že není nutno přidávat mouku, tuk apod... v jednoduchosti je krása :-8 tak snad Vám bude chutnat tak jako nám :-K

Madla Novak Madla Novak

7. 2. 2016 18:41

R.Rose: :-K děkuji vážím si pochvaly :-K

Madla Novak Madla Novak

7. 2. 2016 18:41

zizala: děkuji a tak šup šup vyzkoušet a podat raport, zda doopravdy chutnalo :-D:yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 2. 2016 15:05

Taky se mi to moc líbí :yes:

R.Rose R.Rose

7. 2. 2016 13:26

krásné, čisté, jednoduché... určitě zkusím :-)

hosta hosta

7. 2. 2016 12:24

To je nádhera, bezvadný recept, ukládám si. Už jsem na něj koukala tady http://www.dulique.cz/2013/05/sweettoothday-japons..., ale tvůj je jednodušší, určitě zkusím:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: japonský cheescake japanski cheesecake recepty dle surovin japonský chessecake forma na cheesecake japonský chesecake japonský koláč ze tří ingrediencí japonsky cheescace japonsky chassecake recepty dle suroviny japnsky cheescake recepty ze 3 surovin japonský citronový koláč recepty podle surovin cheesecake že tří ingrediencí recept dle surovin japonský chescake cheescake že tři surovin dobry cheesecake japonský chasekake

Suroviny: vejce, čokoláda bílá, sýr měkký tavený

TopRecepty.cz

Japonský cheesecake ze 3 surovin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xxqE