Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí koňak - Baileys

Není nad to si jednou za čas osladit život něčím jemně alkoholickým. Domácí Baileys je co do přípravy naprosto jednoduché a rychlé. Dokonce je to podstatně rychlejší než příprava klasického vaječného likéru.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2016 21:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie7 956 kJ / 1 902 kcal
Bílkoviny16,50 g
Tuky18,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy23,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se Vám podaří Baileys ukrýt před ostatními déle, pak je jenom lepší a lepší.

http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

20. 12. 2016 14:47

Maja Motti:
Použití pudinku je zajímavé, ale zatím neříkám tak ani tak:-D
Podobné "čuňolepy"(t.j. literární terminus technicus :-) dělávám ze žloutků, že abych se jejich přebytku střepal;-(
"Podávám vychlazené s kostkou ledu."
No, je to věc chuti každého, že:-) ale to vám někdo poradil, nebo jste na to přišla sama?:-8

HrabenkaPavli

20. 12. 2016 13:46

Takže když ho neuvařím, tak to bude vaječnák :D Jo to pujde

Maja Motti Maja Motti

20. 12. 2016 13:44

HrabenkaPavli: Ale to zkaramelizované je tam proto, aby to dostalo právě tu specifickou karamelovou chuť

HrabenkaPavli

20. 12. 2016 13:41

Já mam právě obyčejné a nemám dneska čas vařit :D

Maja Motti Maja Motti

20. 12. 2016 13:33

HrabenkaPavli: Ne, KARAMELOVÉ salko už není třeba vařit. Pokud byste měla obyčejné salko, tak to je potřeba varem zkaramelizovat. Ale dá se koupit už hotové, není třeba se s tím vařit.;-)

HrabenkaPavli

20. 12. 2016 12:51

Ve většině receptech se Salko vaří. Tady se o tom nezmiňujete. Chápu dobře, že se salko nevaří ?

Maja Motti Maja Motti

4. 12. 2016 15:12

PavlinaK.: Dělám ho každé vánoce nebo když dojde i během roku - přidávám do krémů do dortů. Jsem s ním opravdu spokojená :-)

PavlinaK.

4. 12. 2016 14:30

Právě jsem dodělala likérek ... karamelový, čokoládový a vanilkový ... je výborný ... dávám plus :-):-K:-K:-K

Jiřina Hermann

17. 2. 2016 22:57

dělávám také podobný a je úžasný:yes::-8:-p:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 2. 2016 22:11

Dala bych si malou štamprdličku likéru:-p:-p:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší domácí baileys karamelový koňak domácí baileys z karamelového salka domácí karamelový koňak domácí baileys domácí baileys z whisky domácí irský krém domácí whisky krém irský konak domaci whisky karamelovy konak ze salka baileys recept whisky vaječný koňak z karamelového salka bejlís recept koňak bejlís karamelovy konak domácí domácí baileys s whisky recept domácí baileys bejlis domaci bejlis

Suroviny: pudink mandlový, mléko plnotučné, salko karamelové, cukr, whisky

TopRecepty.cz

Domácí koňak - Baileys

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/roRL