Boloňské ragú z pomalého hrnce
Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a zeleniny podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 12,86 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 21:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 12 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 9 minutami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 11 minutami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 26 minutami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
malami uvařila před 1 hodinou
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 2 hodinami
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 2 hodinami
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Další recepty
Tématické fráze: bolonska omačka v pomalem hrnci boloňská omáčka v v pomalém hrnci hovězí ragů v pomalém hrnci pomalý hrnec bolonská omáčka pomalý hrnec bolonska omačka recepty omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci pomalý hrnec recepty pomalý hrnec hovězí ragů hovezi ragu z pomalého hrnce bolonská směs recept v v pomalém hrnci bolonske ragu a tagliatelle recepty pro pomalý hrnec bolognese v pomalém hrnci vepřové ragú v pomalém hrnci recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci bolognese z pomalého hrnce bolonsky hrnec hovězí na česneku v pomalém hrnci hovězí v pomalém hrnci bokonska omacka z pomaleho hrnce
Suroviny: maso hovězí mleté, rajče, cibule, víno červené, mrkev, celer, česnek, koření italské bylinky, cukr hnědý, sůl, pepř mletý
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
1 názor