Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa místo zelí a vepřové

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

24. 2. 2016 11:37

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie430 kJ / 103 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vepřové můžete i upéct v troubě na cibuli a česneku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

25. 2. 2016 23:36

No, dělávám kedlubnové zelí, dýňové zelí ale zelí z řepy jsem ještě nevařil:-)
Řepa:
"Zahustíme hladkou moukou bez vody, zaprášíme a zamícháme"
Obyčejně se píše: Zaprášíme moukou, zamícháme a povaříme.
Já zelí zapráším, přiklopím poklicí a teprve až mouka zvlhne, tak zamíchám a nechám zadeklované povařit za občasného zamíchání.
*****
Maso:
" 20 minut povaříme, aby se ztratila moučná chuť"
Jj, takhle se to píše všude možně;-)
Já vařím jenom 10 minut a stačí to:yes:

Jitkas

24. 2. 2016 19:19

Tez "zeli" bych doporucila, po zapraseni moukou a zamichani, dobre provarit.....

Drahos z kamene Drahos z kamene

24. 2. 2016 13:57

MajaV:DÍK za hodnocení.... jsem stejného názoru :-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

MajaV

24. 2. 2016 13:56

Zajímavý recept:yes:
Když se vezme řepa kupovaná, tak ta je tvrdá dost, klidně bych ji ještě podusila. A napadá mě, že červené zelí ke kachně dělá dost lidí tak, že dusí zelí ze sklenice a to je taky už sterilizované.

Drahos z kamene Drahos z kamene

24. 2. 2016 13:45

Děkuji za zajímavé názory at vás síla provází:-D;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 2. 2016 13:23

Možná bys měl na konci receptu dopsat, že po zahuštění šťávy masa je třeba mouku 20 minut provařit, aby se ztratila moučná chuť;-)

NADEI

24. 2. 2016 13:16

Dělala jsem zelí ze syrové řepy,bylo moc dobré,myslím že zavařenou je lepší sníst tak jak je ;-)

spagetka spagetka

24. 2. 2016 13:09

Souhlas s Terezkou, vždyť dusit steril. řepu, tak je z toho kaše... a navíc se zbaví už úplně všech zbylých minerálů a vitamínů, navíc chuťově nic moc. Čerstvá je určitě lepší:yes::yes:

tejaja tejaja

24. 2. 2016 13:05

Na takúto úpravu by som použila surovú cviklu a dusila ju veľmi kratúčko. Niekoľko minút, 3 - 4. Sterilizovaná cvikla je mäkká, ešte ju dusiť domäkka?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červená řepa jako zelí zelí z červené řepy zelí z červené řepy recept červená řepa recepty červená řepa a vepřové řepné zelí zelí s červené řepy recept na steril.červené zelím co místo zelí kachna s červenou řepou recepty vepřový vývar s červenou řepou recepty červená řepa a vepřové maso cervena repa steril veprove maso a cervena repa červená řepa se zelim sterilizovaná jako zeli zrepy recepty z červené řepy a kyselého zelí mleté vepřové s červenou červenou řepou červené zelí sterilizované kachna s repou misto zeli

Suroviny: řepa červená sterilovaná, cibule, mouka hladká, ocet, kmín celý, maso vepřové, paprika sušená sladká, pepř, sůl, voda, vývar, olej

TopRecepty.cz

Červená řepa místo zelí a vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkg5