Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veka

Slavnostní obložené chlebíčky budou chutnat ještě lépe, pokud je připravíme z domácí veky. Stačí připravit těsto, nechat nakynout, srolovat, upéct v zapařené troubě a zlatavá nadýchaná veka je na světě.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby kynutí

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

30. 12. 2015 15:14

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 791 kJ / 2 101 kcal
Bílkoviny60,65 g
Tuky40,21 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gipinka gipinka

14. 12. 2023 07:46

Nejlepší! 🍀

Kakamilka

31. 12. 2022 14:22

Dobrého dne přeji. Dnes jsem pekla. Veka je výborná. Z poloviny jsem udělala bagety se semínky. Vřele doporučuji. Recept ukládám.:yes:

Nick.spinarka

11. 1. 2021 19:09

Výborná, mohu jen doporučit. Dělala jsem na silvestra a všem moc chutnala. ????????

Petra

21. 2. 2017 16:28

Povedla se nám. :yes: Muži a dětem veka moc chutnala. <3 Chválím recept, již je součástí našeho jídelníčku. ;-) :yes: :yes:

Petras namaste Petras namaste

12. 9. 2016 16:53

vecaa: To jsem moc ráda a děkuji :-8.

vecaa vecaa

12. 9. 2016 16:36

Vynikající ... přidávám k oblíbeným :yes:

Petras namaste Petras namaste

6. 1. 2016 10:22

Evca: Uvidíte jak se povede, ať se pečení daří :-).

Evca

6. 1. 2016 09:37

Je sice po Silvestru,ale dnes se chystám udělat veku podle vašeho receptu.Mám asi 15 různých receptů,některé jsem vyzkoušela,ale tento mi připadá nejlepší.

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 12. 2015 21:11

Betyna: nejen fleky - mně se v troubě udělala i díra:-// (mluvím o vodě volně chrstnuté do trouby)

Betyna

30. 12. 2015 19:54

taky neliju do trouby, mám na to naspodu rozpálený malý pekáček, voda po odpaření nechává fleky

Petras namaste Petras namaste

30. 12. 2015 18:58

Děkuji Jano, už jsem to nevydržela a vzala si kousek dnes a je moc dobrá (s kupovanou se to nedá srovnat) :). Cathleen už přes 2 roky peču pečivo v zapařené troubě, zatím žádný problém, je ale pravda, že nemám žádnou moderní troubu, možná tam by nějaký problém mohl být.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2015 17:38

Petro, tvá veka nemá chybu a já budu hodně uvažovat, jestli na zítra nevyzkoušet. ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 12. 2015 15:18

Do rozpálené trouby bych nikdy nic nelila, můžete ji tím poškodit.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veka recept veka recepty z veky recept veka recept na veku veky jak upéct veku recepty veka recept na peceni veky veky recept pečeme veku co udělat z veky nejlepší veka veka recepty jak udělat veku recept z veky top recepty veka recept na veky recept veky kynutá veka

Suroviny: mouka hladká, cukr, sůl, droždí, olej, voda

TopRecepty.cz

Veka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4P0V