Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Béřovický králík

Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

19. 4. 2009 18:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 292 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky203,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám - zatím jen naložené maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2012 22:25

Jitka+2: děkuji;-)

Jitka+2

1. 6. 2012 20:44

Dělala jsem podle receptu na Mimibazaru,který je stejný a musím uznat,že králík je opravdu výborný.Zítra jej budu testovat na zbytku rodiny.Proto přidávám bodík.:yes:+24.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 2. 2012 17:53

rimanka: děkuji, já vím!!:-D. Neříkám to, abych machrovala:-D, já ten recept nevymyslela, ale proto, že tuhle úpravu sní opravdu i ten, kdo králíka nerad;-)

rimanka

26. 2. 2012 17:36

tohle je vážně skvělý recept. v sobotu jsem ho udělala a chutnal dokonce i manželovi,. který králíka nemá rád. moc děkuju a brzo zase udělám. fakt luxusní!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2012 13:39

janek53:tak ať chutná!!;-)

janek53 janek53

21. 1. 2012 11:03

Jdu na něj:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 1. 2012 14:21

Mesic: děkuji moc. Ne nadarmo je to z mé strany nejlepší úprava králíka, ikdyž ho zkouším všelijak a vždycky chutná, tady ten zatím žádný recept nepřekonal.;-)

Mesic

8. 1. 2012 14:02

Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
My jsme omáčku také zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
Musíte mít rádi:
1. česnek
2. úžasně ochucenécho šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
Bod letí, to je jasné!! :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2011 10:15

Eudicella: jako poslat??:-Ohttp://farma-vysocina.webnode.cz/

Eudicella

15. 11. 2011 10:00

Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu.

Více na farma-vysocina.webnode.cz/

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2011 20:32

Petrusa4: já taky moc děkuji!:-)

Petrusa4

28. 10. 2011 15:16

lahůdka, děkuji za receptík:-p:-p:-p:-p:-) 1+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2011 18:06

Marcelie: díky moc!!:-8

Marcelie

25. 10. 2011 15:22

Výborný,všichni jsme si moc pochutnali.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 14:32

pajatruck: šmankote, díky:-8

1 4 5 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík

Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí

TopRecepty.cz

Béřovický králík

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6YA