Italská polévka z pečených paprik a rajčat
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 722 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 1,06 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2016 19:35
13. 1. 2016 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 21 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 43 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: polévka z paprik polévka z rajčat a paprik italská polévka z rajčat polévka z pečených rajčat italská rajčatová polévka polévka z papriky a rajčat studená polévka z pečených paprik polevka z rajcat a papriky polévka z paprik a rajčat polevka z papriky italská polevka s paprikou rajčatová polévka s papriky rajčatová polévka z pečených paprik pečený polevka pečená paprikorajčatová polévka plévka z pečených paprik sušená pečená paprika polevka z cerstvych paprik rajčatová polévka z pečených rajčat pečená rajčata a papriky
Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, cibule, rajče sušené v oleji, česnek, vývar zeleninový, bazalka čerstvá, balsamico, olej olivový, sůl, pepř
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNE5
2 názory