Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudink z podmáslí

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 1. 2016 13:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 302 kJ / 1 267 kcal
Bílkoviny33,31 g
Tuky91,59 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 331 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy77,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Volně podle Apetitu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

14. 1. 2016 20:19

zizala: jsou nahoře pod těmi čokozlomky, klesly ke dnu :-))

bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry

zizala zizala (moderátorka)

14. 1. 2016 19:14

Nevidím tam ty brusinky :-8 ale jinak moc zajímavé, nenapadlo by mě, že z podmáslí lze uvařit pudink :yes:

bystrouska

14. 1. 2016 18:55

Vypadá to skvěle:yes:.Proč se tam dává ten pečící papír? Chtěla bych to vyzkoušet do porcelánových misek na tartaletky, které jsem dostala k Vánocům a myslím, že bude stačit, když je jen propláchnu studenou vodou.Bodík posílám už teď:-K.

Betyna

14. 1. 2016 18:23

:yes: vypadá moc hezky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tartaletky babicovy dobroty babicovy dobroty tartaletky pohár z podmáslí recepty pevny pudink pudink z kefiru pudink z pomáslí brusinky tartaletky babicovy recepty

Suroviny: mléko, brusinky sušené, kůra citronová, žloutek, cukr krupice, želatina, mléko, podmáslí, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Pudink z podmáslí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrVm