Vepřové plněné a zapečené uzlíčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 063 kJ / 1 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,99 g |
Tuky | 129,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 4,41 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 13,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chceme-li docílit této moc dobré chuti, je důležité nevynechat mateřídoušku - je moc důležitá, tak je to ta správná chuť! Podávala jsem s bramborovou kaší a umím si představit i brambory, nebo rýži.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2009 05:48
20. 4. 2009 21:02
20. 4. 2009 19:35
20. 4. 2009 19:34
20. 4. 2009 19:31
20. 4. 2009 19:21
Recept už mám v oblíbených a posílám bodíka.
20. 4. 2009 19:02
20. 4. 2009 16:23
20. 4. 2009 16:09
20. 4. 2009 15:20
20. 4. 2009 14:27
20. 4. 2009 14:27
20. 4. 2009 14:22
20. 4. 2009 14:04
20. 4. 2009 14:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 23 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 33 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 37 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: zapečená vepřová pečeně veprove plnene maso plněné vepřové maso vepřová kapsa plněná bylinkami plněné závitky z vepřového masa recept zapečené vepřové kapsy zapecena vepřova kapsa zapečené brambory s prejtem plněné kapsy z vepřového masa vepřová pečeně zapečená plněné vepřové rolky plnene vepřové zapečené plněné vepřové plátky vepřové plněné vaření v závodní kuchyni uzlíčky z vepřového masa plněné závitky z masa zapečené vepřové maso se šťávou co varit v sobotu a nedeli recept pečeně vepřova se sýrem
Suroviny: plátek vepřový, cibule, česnek, slanina anglická, sýr niva, sýr uzený, mateřídouška, máslo, olej, pepř, sůl
Vepřové plněné a zapečené uzlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Yl
21 názorů