Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beránek z třeného těsta

Klasický velikonoční beránek ozdobí náš sváteční stůl. Připravíme ho jednoduše z třeného těsta, které provoníme rumem a citronovou kůrou. Pak už jen stačí dobře připravit formu a beránka upéct.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

26. 3. 2016 19:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie18 922 kJ / 4 523 kcal
Bílkoviny67,61 g
Tuky227,87 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 432 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy518,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na beránka třený beránek velikonoční beránek z třeného těsta třené těsto na beránka velikonoční beránek třený třeny beránek recept recept na třeného beránka velikonoční beránek třené těsto trene testo recept na beránka z třeného těsta velikonoční beránek třené těsto recept recept na třené těsto třené těsto na velikonočního beránka třený velikonoční beránek nejlepší těsto na beránka testona beránka testo na treneho beranka velikonocni beranek treny s jogurtem třené těsto recept trenny beránek recept

Suroviny: máslo, cukr krupice, vejce, mouka polohrubá, kůra citronová, rum, mléko, kypřící prášek, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Beránek z třeného těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W0Kg