Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavý játrový pekáček počesku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 4. 2016 18:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 816 kJ / 1 868 kcal
Bílkoviny127,59 g
Tuky63,16 g
Vláknina23,47 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 696 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy186,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 4. 2016 21:59

Super:-Q:yes:

jirholu jirholu

10. 4. 2016 21:35

mimosa: Jsem na tom stejně - vařené brambory oloupeme a syrové oškrábeme (syrové se nedají loupat) ;-) :yes: :yes:

Danca Danca

10. 4. 2016 21:19

Magdalena : děkuji :-K

Magdalena

10. 4. 2016 21:04

Recept som vyskusala je vyborny ,odporucam,:yes::yes::yes::-):-)

mimosa mimosa

10. 4. 2016 16:53

OK,díky,já mám dost často problém-ne u tebe-porůznu-"brambory oloupeme,oškrábeme"-jsou za syrova,nebo vařené-u spousty receptů to není napsané a já nějak nevím-:-8

mysulka mysulka

10. 4. 2016 10:07

Danca Danca

10. 4. 2016 08:12

mimosa: brambory jsem použila syrové, poznamenám to do receptu;-):-K

mimosa mimosa

10. 4. 2016 07:31

To vypadá dobře. Ty brambory vařené?

hosta hosta

9. 4. 2016 22:35

To vypadá dost dobře:yes:

mika59 mika59

9. 4. 2016 18:59

Teda to bych si dala,:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, játra kuřecí, pórek, sýr tvarůžky kulaté, česnek, vejce, smetana zakysaná, sůl, pepř, paprika sušená sladká, majoránka, tuk, strouhanka

TopRecepty.cz

Voňavý játrový pekáček počesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/43q0