Čertova kapsa
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra solíme až po změknutí, maso ihned.
Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 08:40
Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný.
25. 1. 2010 09:42
Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo
24. 1. 2010 16:30
vypadá to nádherně
7. 5. 2009 12:59
Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
6. 5. 2009 21:52
Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek . Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...
6. 5. 2009 21:15
Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda. Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění
6. 5. 2009 20:59
Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.
6. 5. 2009 20:43
No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina"
6. 5. 2009 20:27
Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho?
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
6. 5. 2009 14:48
už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.
6. 5. 2009 14:44
Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně
6. 5. 2009 13:07
6. 5. 2009 12:52
Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem
6. 5. 2009 12:34
Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou Jani, nechceš mě vzít na stravu?
6. 5. 2009 11:56
No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují, ale prý to spraví pozvání na oběd!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 5 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 12 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 40 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mikulášskou nadílku můžete dětem zpestřit vlastnoručně upečenými postavičkami. Tímto jim zaručeně uděláte radost
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Jak pěstovat červenou řepu. V kuchyni je skvělá syrová, vařená i pečená
Další recepty
Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou
Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
17 názorů