Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

28. 3. 2016 10:27

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie26 149 kJ / 6 250 kcal
Bílkoviny110,58 g
Tuky299,36 g
Vláknina62,00 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 767 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy747,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bez lepku, ne bez chuti! Inspirace nejenom pro "bezlebkace," ale pro všechny, co jedí rádi, dobře a zdravě. http://vylizanytalir.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Olga Urválková

30. 3. 2016 10:21

Krásný tvar bábovky:-))
Co to je v poznámce?"bezlebkace" ????:-(( Asi bylo myšleno "bezlepkaře" ? Opravte prosím, toto je hrozné slovo:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vaříme zdravě maková bábovka makové buchty z pohanky vlaha babovka makova babovka s jablky bez lepku bábovka bezlepkova bezlepova maková bábovka pohankov makov buhta bezlepkova makova bichta makova bezlepkova buchta bezlepková maková maková bábovka z rýžové mouky jogurtová bábovka z pohankové mouky

Suroviny: mouka pohanková, mouka rýžová, máslo, cukr hnědý, vejce, mák mletý, kypřící prášek do pečiva, rybíz červený, cukr hnědý, lusk vanilkový

TopRecepty.cz

Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bm8k