Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 3. 2016 11:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 359 kJ / 325 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky1,50 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bez lepku, ne bez chuti! Inspirace nejenom pro "bezlebkace," ale pro všechny, co jedí rádi, dobře a zdravě. http://vylizanytalir.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: růžičkovou kapustu s s parmazánem ruzickova kapusta -salaty růžičková kapusta s parmezanem růžičková kapusta s granátové jablko salát s růžičkovou kapustou recepty na kapustu salát

Suroviny: kapusta růžičková, parmazán, olej olivový, šťáva citronová, jablko granátové

TopRecepty.cz

Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODJY