Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 3. 2016 18:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 848 kJ / 442 kcal
Bílkoviny21,10 g
Tuky11,90 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy58,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jen pro rozveselení, proti gustu není dišputátu. Manžel si k tomu dal borůvkový džem ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

19. 3. 2016 01:37

libuses:Díky moc a jsem ráda, že jste si pochutnali :-K:yes:

libuses

18. 3. 2016 22:17

Výborné a rychlé,pekla jsem v troubě na 180°C 45 minut. Děkuji.

spagetka spagetka

14. 3. 2016 09:50

mysulka: Dík;-):-K

mysulka mysulka

14. 3. 2016 09:16

:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

14. 3. 2016 08:17

Děkuji, moc všem :-K

maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila:-O. Ale chtělo to dalších 20 minut. Nevím jestli to udělala ta zapékací nádoba, že byla silnější, ale na crisp talíř by se mi to zas nevešlo, každopádně po těch 50 minutách to bylo akorát ani ne tvrdé, ani ne rozteklé, prostě křupavé a dobré.

maris maris

14. 3. 2016 08:11

Dobrý nápad, ale opravdu jsi to dělala v MT 50 minut ? :-O

ivulinka ivulinka

13. 3. 2016 21:14

Chválím, recept se mi moc líbí:yes:

spagetka spagetka

13. 3. 2016 21:13

mika59:Děkuju ;-):-)

mika59 mika59

13. 3. 2016 20:41

Kde je sýr to miluju :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty králík v peřince francouzské sýry camembert camembert v bramboraku v troube camebert v bramboraku camembert v bramborovém těstíčku recepty camembert v bramborákovém těstě

Suroviny: sýr camembert, brambory, vejce, česnek, cibule, sůl, majoránka, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8NOL