Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové kernotto s dušenými jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2016 11:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 829 kJ / 437 kcal
Bílkoviny14,70 g
Tuky7,28 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy71,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je docela těžké určit dobu vaření kernotta, protože každý sporák vaří jinak. Vodítkem je měkkost, která vyhovuje každému jinak. Během vaření je třeba hlídat vodu a v případě potřeby ji dolít.

Dá se jíst studené i teplé. Já jsem ho připravila večer a ráno vždy ohřála, je to lepší než studené.

Pokud není kernotto uvařená zcela do měkka, pořádně procvičí kousací svaly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

17. 3. 2016 20:51

To zní dobře :yes:

Johanka128 Johanka128

17. 3. 2016 19:57

Vladimír: Taky ho mívám jako přílohu...nebo na způsob rizota:-) Nikdy jsem ho nenamáčela, ale může to zredukovat dobu vaření. Většinou ho vařím 30-40 minut bez namáčení. Stejně jako špaldu, jen s tím rozdílem, že špalda se vaří podstatně dýl:-)

Vladimír

17. 3. 2016 19:41

Kernotto s jablkama jsou fajn.Dali jsme je jako přílohu k uzenému masu.Kernotto je dobrý namočit přes noc,je dříve je uvařené(po 25 min).Když kernotto namáčíme,máme půl vody,půl mléka.Pak to má zajímavou chuť,jako oříšky.:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2016 13:57

:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špaldové kernotto špaldové kernotto recepty kernotto spaldove kernoto šúpaldové kernotto kernotto recept kernotto recepty kernoto co je kernotto špaldové kernoto recept špaldové korneto jak se vaří špalda kernotto příprava špalda - jak se vaří recepty-špaldové kernotto jak vaří spaldu špadolvé kernoto recept na kerneto špaldové kemotto kerneto špalda

Suroviny: voda, mléko sušené, jablko, máslo, rozinky, ořechy vlašské, skořice

TopRecepty.cz

Špaldové kernotto s dušenými jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjNO