Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové řízky v zelném těstíčku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 6. 2016 10:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 228 kJ / 293 kcal
Bílkoviny20,06 g
Tuky15,42 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,42 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

10. 3. 2024 20:47

Marie Svarcova: díky :-*

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 3. 2024 09:23

:-)<3:yes::yes: Recept i provedení se mi líbí.:-K

JosefZeravicky

14. 11. 2020 10:22

PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Velice zajímavý recept, který jistě vyprubuju.
Jen autora žádám o doplnění toho piva, neb jistě á vyzkoušené , které. Ti co znají trochu piva, tak jsou nejen světlé, tmavé, 10,11,12,14 woltové, hodně sladové-hořké, nebo naopak.
DLE MÉHO, KAŽDÉ DOVEDE PŘINÉST NĚCO JINÉHO V CHUTI.
Protože vařím , a řízky jsou častou oblibou, tak je naklepávám jen zlehka, aby nebyly jak školní ,,piják,, , ale pěkný a voňavý kus masa.
PROTOŽE U NÁS v naší oblasti ,, NA SLOVÁCKU JSME ČESNEKOVÍ, TAK MAJÍ VELKOU OBLIBU ŘÍZKY V v takzvané naložené v česneku nebo -ČESNEKOVÉM NÁLEVU. - kdo nemusí česnek, tak mu to nevnucuju.
Česnek se utře se solí a tímto se maso ,podle chuti, potře, a nechá se v misce v ledničce 2-3 dny. potom klasický trojobal. Jen do vajíček dávám trochu podravky. Obal je pak chuťově zajímavější.
NAVÍC strouhanku dělám výhradne NE ZE SUCHÝCH ROHLÁKŮ, ale třeba z těch, co jsou dva tři dny staré. Rozmixuju je v robotě na jemno. Taková strouhanka nesaje tolik tuku, je jemnější , né jak osmažené tvrdá strouhanka. UŽ VŮBEC NE Z KUPOVANÉ STROUHANKY. Zasvěcení ví, že v této jsou všechny možnosti nejen různých druhú rohlíků, ale i vek a chleba, navíc ještě nestejné velikosti a tvrdosti ,,zrnek pečiva,,
,,TOŠ TAK,,

borůvka

10. 7. 2016 18:05

těch nápadů s těma všelijakýma možnýma těstíčkama by mělo být mnohem víc :-!:-!:-!

eskalator

9. 7. 2016 11:27

:yes::yes::yes: Lahůdka :yes::yes::yes:

krkovicka.x krkovicka.x

7. 7. 2016 12:38

:yes::yes:

cathleen cathleen

4. 7. 2016 07:27

1974andrea, Milo1: křimické řízky neznám - tento recept jsem potkala kdysi v nějaké kuchařce:-)

Milo1 Milo1

3. 7. 2016 22:49

1974andrea: Andreo máš pravdu. Kdysi před léty Křimický řízek dělali (a výborný) v Řemeslnické besedě v Plzni. Moc rád jsem tam na něj chodil a vždy jsem si moc pochutnal... :-K :yes:

Věra

28. 6. 2016 16:16

No pane jo,to musí být moc dobrý řízečky.Musím vyzkoušet.:-K

hosta hosta

27. 6. 2016 20:41

Kdysi jsem dělala, je to dobrota - ale maso jsem ještě předem opekla:yes:

maiva maiva

27. 6. 2016 20:37

Myslím, že jsem něco podobného někde zahlídla, zajímavý vyzkoušený recept Cathleen, prima. Uložené mám.:-D:yes:

1974andrea 1974andrea

27. 6. 2016 18:55

Znám to jako Křimický řízek ( podle našeho Křimického zelí ) , určo už jsem to tady taky viděla ... ale chutnal by mi ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 6. 2016 18:36

Moc hezký recept:-KTo zelné těstíčko se mi líbí:yes:

Drobek Drobek

27. 6. 2016 16:19

Zajímavé, určitě zkusím. Ano, těstíčko se zelím a maso uvnitř, cítím na jazyku tu chuť. :-p

borůvka

27. 6. 2016 15:05

<3:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové řízky v pivním těstíčku řízky v zelném těstíčku veprove rizky křimické rizky křimický řízek řízek v zelném těstíčku těstíčko z kysaného zelí vepřové řízky v testicku řízek v těstíčku z kysaného zelí zelné těstíčko křimické řízečky řízek v kysaného zelí řízkykrimicke testicko na veprove rizky vepřový řízek v pivním těstíčku řízky v těstíčku se zelim vepřový řízek v těstíčku vepřové řízky v v testicku vepřové řízky v pivním v těstíčku vepřové v těstíčku

Suroviny: řízek vepřový, vejce, pivo světlé, zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Vepřové řízky v zelném těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjY1