Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninovo-kuřecí pánev

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2009 22:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 168 kJ / 1 235 kcal
Bílkoviny179,70 g
Tuky47,54 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 898 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy19,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

14. 5. 2009 19:47

Ani jsem nečekala takový ohlas, byla to taková trochu improvizace, která se vydařila...:-) Syn (ten zavilý dietář a zdravo-jedlík) si nandal kolem desáté večer jako druhou večeři a byl nadšen... Jani, také by tam to maso ani nemusel mít... Ale já jsem ta prsíčka potřebovala uplacírovat, stejně jako zbylé žloutky (předtím byl pangas s bílky...;-):-* ) A ano, dělala jsem vše v pánvi tak, jak jsem to popsala.

Jenda1 Jenda1

14. 5. 2009 19:09

Eli, prožívám si ten postup, několikrát jsem si ho četl za sebou, to je koncert.;-)
Dnes se mi podařilo v Kopřivnici sehnat koření Adamova žebra a přikoupil jsem si na vyzkoušení Andělská křidélka.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2009 16:57

Rozumím dobře, že se to dělá jen na pánvi a ne v pekáči?:-?, Ale jinak, no, super, možná by na to nemusela být ani ta prsíčka? Myslím tím, i jiné kuřecí maso, třeba, co mi zbylo už upečené?

Patricie

14. 5. 2009 15:37

Opět a zase, krásné fotky, krásné jídlo . Bod. :-))

Boubelinda

14. 5. 2009 14:02

:-p:-*:yes:;-) dobrůtka

sebena sebena

14. 5. 2009 08:17

Vypadá to skvělé a je to podle mého gusta:-p:yes: zrovna včera jsem koupila květák, takže dnes připravím, bohužel fotečky nepřidám, mam pokažený foťák;-(

Paprika Paprika

14. 5. 2009 07:38

:-O Jůů to bych si dala:-p, ale mažela bych s tím květákem asi nepotěšila:-(. On musí mít tu zeleninu trochu schovanou, nebo alespoň zamaskovanou. Ale za mně bodík určitě máš ;-)

HankaPu HankaPu

14. 5. 2009 00:14

Eli, už mám v oblíbených,:-D nestíhám všechno uvařit,:-(ale určitě na to dojde, zatím se poohlídnu po těch Adamových žebrech:-D a za ty krásný fotečky máš boďík už teď:yes::yes:

pipre pipre

13. 5. 2009 23:43

Opravdu to vypadá až moc jedle :-)..a jako vždy u tebe, i krásné fotky. Bodík už letí:-*:yes:

Eliza Eliza

13. 5. 2009 23:13

Mirečko, tak kdyby tento recept byl tím usmiřovacím, byla bych moc šťastná. Dobrý chleba je nějaký lámankový, běžně ho kupuji krájený v Albertu. Ale dobrý je, to zase jo...:-)

mirca75 mirca75

13. 5. 2009 22:53

Elizo:-)tak na tomhle jídle se shodnu s manželem ve všem:-p,no a tím pádem je jasné že letí do oblíbených a je u nás brzy k večeři.Jen nevím co s tím dobrým chlebem co tam máš:-O,ten u nás asi neseženu;-):-D-ale hodil by se:-p;-):-D.A fotečky?Opět lákají k ochutnání a voní to z nich až běda:-p.Boďka je jasná,to ale asi víš?:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso na pánvi kuřecí se zeleninou lámankový chleba kuřecí pánev asijská kuřecí pánev lámankový chléb recept lámankový chléb kuřecí směs na pánev kureci na panvi se zeleninou maso s asijskou zeleninou zeleninová směs na pánvi kuřecí maso na pánvi se zeleninou recept na lámankový chléb kuřecí na panvi kgn36s60 thajska pánev kureci kureci maso se zeleninou v pánvi asijská pánev recept upečená kuřecí prsíčka kureci s asijskou smesi

Suroviny: prsa kuřecí, žloutek, koření adamovo žebro, máslo, sůl, květák, pórek, žampióny, česnek, zelenina, omáčka sojová, smetana na vaření, pažitka

TopRecepty.cz

Zeleninovo-kuřecí pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Rqv