Džem z černého rybízu
Pokud máte přebytek černého rybízu, určitě z něj připravte tento skvělý džem. Má sladce pikantní chuť a nádhernou tmavou barvu. Využijete ho do moučníků nebo i jen tak na pečivo s máslem.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Množství na 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2016 21:38
24. 7. 2016 08:55
Jako hlavní fotka u receptu by mělo být hotové jídlo - vyměň si to, prosím
24. 7. 2016 07:58
24. 7. 2016 07:28
Rovnako je zbytočné dávať do ríbezlí želírovací cukor. Ríbezle obsahujú toľko pektínu, že je zbytočné pridávať ďalší, lekvár stuhne, aj keď by nechcel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 25 minutami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 18 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 7 minutami
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 21 minutami
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 50 minutami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 53 minutami
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 11 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 11 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 11 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: černý rybíz marmelada marmeláda z černého rybízu jam z černého rybízu černý rybíz zavarovani cerneho rybizu černý rybíz recepty marmelada z cerneho rybizu recept černý rybíz jam černý rybízový džem recept recepty z cerneho rybizu zavařování černý rybíz černý rybíz zavarovani dzem z černého bezu jam z černého bezu jam z rybizu vyvareni sklenic vyvareni sklenic v troubě černý ríbíz marmeláda marmeláda z černého rybízu bez želírovacího cukru marmeláda černý rybíz
Suroviny: rybíz černý, cukr želírovací, kyselina citronová
Džem z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqmm
4 názory