Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pitipanna (vraž do pánve)

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 5. 2016 10:52

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie358 kJ / 86 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento jednoduchý recept jsem si přivezla ze Švédska. Tam se říká, že doma je tam, kde víš co je v Pitipanně. Z toho vyplývá, že můžeš použít opravdu jakékoliv pečené maso a všechny suroviny dle chuti a možností. Dá se připravovat i na pánvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

25. 9. 2016 18:12

Mám rada akékoľvek pečené zemiaky, vyskúšala som, v podstate niečo podobné robím. Takže klasika. ;-)

Jana Pá

18. 5. 2016 13:07

Máš pravdu, jak ve Švédsku, tak i zde se dělá stejně, jen někteří autoři receptu tomu dávají jiný "moderní název", tak je necháme, ať si "moudří s názvem receptu":-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci pitipanna pecene maso na kostky s volskym okem svedska zeleninova panev zeleninová pitipanna

Suroviny: brambory, cibule, maso pečené, řepa červená, vejce, kečup sladký, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Pitipanna (vraž do pánve)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qn17