Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

6. 6. 2016 23:19

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 879 kJ / 1 405 kcal
Bílkoviny240,32 g
Tuky18,59 g
Vláknina28,96 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 973 mg
Sůl2,44 g
Sacharidy58,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 6. 2016 05:03

Dělám podobně v pomalém hrnci. Víc nám k tomu chutnají brambory, ale to je na každém.
Jinak ještě jednu věc, to mne naučila mamka - když použiju jen lístky z jakékoli bylinky, stonky nevyhazuju, ale buď je zmrazím a použiju na dochucení dalšího jídla, nebo z nich udělám bylinkový vývar, který zmrazím. Takže já použiju rovnou jen lístky, stonky prostě nechám na další použití. Recept se mi líbí :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnová omáčka s masem recepty z hovězího masa kedlubnová omáčka omáčka z hovězího masa kedlubny recepty hovězí omáčka použiju omacka s hovězím omáčky s hovězím omáčky recepty hovězí maso v kedlubnou recept z hovězího masa kedlubnová omáčka z masem hovězí maso omáčky hovězí maso hovězí maso s kedlubny kedlubnová omáčka s hovězím masem hovezi maso s kedlubnou hovězí s kedlubnovou omáčka recept kedlubnová omáčka s hovězího masa

Suroviny: maso hovězí, kedlubna, cibule, česnek, brambory, hořčice dijonská, máslo, olej, tymián čerstvý, sůl, pepř, kmín celý

TopRecepty.cz

Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvGX