Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

13. 6. 2016 08:09

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie10 551 kJ / 2 522 kcal
Bílkoviny165,00 g
Tuky183,07 g
Vláknina21,93 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy46,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Příběh ocásků a také recept na http://www.mojetara.cz/recipe/veprove-ocasky-s-buc...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ocásky uzene ocasky na grilu recept vepřové v kedlubnách recepty z vepřové vepřové ocásky dušené kedlubny s bůčkem vepřový ocásek na grilu pečený búč sušené vepřové ocásky veprove ocasky na grilu

Suroviny: ocas vepřový, bůček, cibule červená, česnek, sůl, kmín celý, vývar zeleninový, kedlubna, tymián sušený, tymián čerstvý, máslo, vývar zeleninový, ocet, ocet, cukr, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKzl