Klobásový guláš naruby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,23 g |
Tuky | 68,05 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč je to guláš naruby? Co vím, tak se obvykle zahušťuje (krom jiného) moukou na samotném konci vaření. Tentokrát je to právě naopak – mouka je jednou z prvních použitých ingrediencí. Proto NARUBY. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/klobasovy-gulas-naru...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2016 21:38
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"
22. 9. 2016 20:55
22. 9. 2016 18:02
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
22. 9. 2016 14:57
22. 9. 2016 14:19
22. 9. 2016 13:25
21. 9. 2016 16:40
21. 9. 2016 13:44
21. 9. 2016 13:37
No, čtu rcp už potřetí a furt mi uniká proč NARUBY (velmi podobně dělám brguláš)
21. 9. 2016 12:28
21. 9. 2016 12:26
21. 9. 2016 12:24
21. 9. 2016 12:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: klobáskovy gulas klobáskový guláš recept guláš ze salámu gulas z toceneho salamu klobasoby guláš recept klobaskovy guláš recepty salámový guláš kolobasovy guláš recept brgulaš maďarska čabajka jako guláš pravý kotlíkový guláš klobásový bramborový gulas klobáskový kotlíky recept na klobaskovy gulas klobáskovýguláš recepty naruby volební guláš recept klobásový guláš s brambory recept salamovy gulas klobáskový guláš speciality
Suroviny: salám točený maďarský, cibule, mouka, sádlo, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, česnek, mrkev, brambory, pepř, majoránka, voda
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
13 názorů