Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Obyčejná" bábovka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

22. 9. 2016 17:04

Suroviny

Porce: na menší formu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 982 kJ / 5 015 kcal
Bílkoviny85,04 g
Tuky224,18 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy651,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chcete, žloutky můžete vyšlehat s cukrem. Jednoduchá, výborná bábovka, suroviny má člověk doma vždy. A manžílkovi chutná více, než pracná třená :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

luciehutt luciehutt

22. 9. 2016 19:51

Díky za upozornění, žloutky se s cukrem šlehat nemusí, ale není to na škodu :-). Hned jdu upravovat. :-)

Jana

22. 9. 2016 19:38

kam se žloutky? Do mouky, nebo vyšlehat s cukrem?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obicejna bábovka recept na obyčejnou bábovku obyčejná hrníčková bábovka babovka obicejna običejna bábovka recept obyvejna babovka obvyčejná bábovka babovka s teplou vodou obycejnababovka obyčejná banovka recep na obycejnou třenou recept na bábovku obycejnou obyčejnou badovku recept na obyčejnou bábovka mrkvová bábovka obycejna bábovka kam do trouby recept naobyčejnou bábovku recept na obyčejnou na bábovku babovka z 6 bilků obycena babovka

Suroviny: cukr vanilkový, prášek do pečiva, vejce, olej, mouka polohrubá, cukr krupice, voda, kakao

TopRecepty.cz

"Obyčejná" bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwo8