Moravský vrabec
Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém případě si pochutnáte!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 030 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,81 g |
Tuky | 21,98 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 24,85 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2024 15:40
Kesin: Když protlak, tak je dobré ho trošku orestovat přímo v základu, na tuku. Ztratí kyselost a dá pokrmu barvu. Ptatí třeba i u guláše.
19. 1. 2024 14:53
Ano, lžička protlaku nic nezkazí. Naopak maso je takové tmavší a pikantnější. Jedl jsem to v mnoha restauracích . Na mou otázku řekli že přidávají protlak nebo kečup.
8. 4. 2022 10:05
Olda: rajský protlak. A to jste viděl kde?
20. 12. 2020 22:59
"Naložením" získá maso skvělou chuť. Už mám přidáno v oblíbených receptech. Děkuji autorce za sdílení receptu!
7. 10. 2016 10:28
když moravský tak ještě 1 lžička rajský protlak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 24 sekundami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 7 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 50 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec se zelím moravský vrabec se zelím recept moravský brabec se zelím moravský vrabec se zelím recepty moravsky vrabec vepřové moravský vrabec se zelím vrabci se zelim moravsky vrabec recepty vrabec se zelim pečení vrabci se zelím peceny vrabec se zelím pečení vrabci moravsky vrabec recept moravský vrabec s červeným zelím moravští vrabci recepty moravský vrabec se zelím veprový vrabec se zelím moravsky brabec recept recept moravsky vrabec recept na moravský vrabec
Suroviny: plecko vepřové, bůček, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVVy
6 názorů