Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Líný chleba pro trpělivé pekařky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2016 05:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 916 kJ / 1 892 kcal
Bílkoviny57,30 g
Tuky9,47 g
Vláknina25,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy381,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.woman-today.cz

Protože moje zkušenost je taková, že peču v remosce, berte dobu peční jako orientační. Ačkoliv mnohé recepty na chleba požadují pořádně rozehřátou troubu, tak tento kváskový chleba se mi vyplatilo naopak dávat do cca 5 minut předehřáté remosky a péci zhruba 50 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

12. 10. 2016 06:39

No, uvádí se, že když není REMOSKA líná a pracuje, tak má 180°C:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: peční chleba kvaskovy chleba pro trpelive kváskový chléb pro trpělivé chleba z pekarky zitna mouka recepty chleba pro líné líný chleba postup krmeneho kvasku chleba pro liny peční chleba do trouby zakladni peční chleba domácí chléb od líné pekařky

Suroviny: kvásek krmený, mouka žitná chlebová, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, voda, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Líný chleba pro trpělivé pekařky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g94Z