Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Porchetta

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

29. 8. 2016 16:49

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie27 671 kJ / 6 614 kcal
Bílkoviny294,20 g
Tuky594,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Original receptu pouziva do naplne fenyklove chmyri a stonky, ja to v Italii takto zkusila a to jedine jsem z masa vydloubavala. Da se take k peceni pridat na vetsi kusy nasekana cibule, cesnek a jina zelenina a podavat maso teple s jakoukoli prilohou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

18. 7. 2019 18:57

Porchetta provoní celý byt...nemusí být bůček, klidně plecko. Rozmarýn, fenyklová semínka, česnek, okořenit, zamotat do fólie a nechat odležet a POMALU péct...Přidávám foto.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová porchetta porketa porketa recept porscheta porhetta v troube - porketa vepřová porketa porchetta podle poncheta porketa recepty porschetta recepty - porketta prochetta z bučku porsheta vepřový bůček recepty porchetta+recept porchtta jak se dela porcheta trouby recepty porschetta plněná

Suroviny: bůček vepřový, česnek, bouquet garni, pepř mletý, kmín drcený, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Porchetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vpR5