Fazolky po španělsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 63,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 462,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2016 09:01
7. 9. 2016 08:57
tejaja: ok
7. 9. 2016 06:52
Jana Remkova: Janka, prispôsob si to svojim potrebám. Žiaden recept nie je dogma, každý si môže upraviť poidľa seba. Ak by si robila s fazuľou, daj vedieť, aké to bolo.
7. 9. 2016 05:34
Jana Remkova: Troufnu si odpovědět za Terezku, prostě hrušky vynech, udělej jinak stejně. Jo a jsou to fazolové lusky Co tam přidat hrášek? Jasně že to už bude trošku jinak, ale do tvé dělenky to jde.
6. 9. 2016 20:47
Hruška nehruska, recept se mi moc líbí, ale hrušku přidat nemůžu. Ne, že by mi tam vadila, ale musím si to upravit do delenky. Můžu použít máslove bílé fazole ? Aha, teď se dívám, že to máš fazolové lusky, že?
5. 9. 2016 14:47
Jitkas: Opravdu s hruškou. V Španielsku som nikdy nebola, ale recept bol snáď pred 25 rokmi v nejakom časopise, mám výstrižok. A bol pod takým názvom, nemám dôvod ho meniť. Ostatne, kedysi bolo povedané, že o názvoch sa nemá špekulovať. Alebo to už neplatí? Mimochodom, tá hruška tam chuťovo sadne.
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.
5. 9. 2016 12:39
Tejaja: Opravdu s hruskou?? Mne so to nezda, ve Spanelsku jsem zila, fazolky jsou tam obvykle jidlo a pripravuji se na mnoho zpusobu, ale s hruskou opravdu ne. Neni to chyba nejakeho "prekladu"??
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 12 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 17 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 28 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 37 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 55 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Další recepty
Tématické fráze: fazole recept ja se pripravuji fazolky fazolové lusky po španělsku fazolové recepty fazolky recept hrách recepty jak upravit fazolky fazole recepty
Suroviny: fazolky zelené, brambory, rajče, hruška, kukuřice, cibule, vývar masový, česnek, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
7 názorů