Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky po španělsku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

5. 9. 2016 08:10

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 940 kJ / 2 376 kcal
Bílkoviny56,40 g
Tuky20,07 g
Vláknina63,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,00 g
Sacharidy462,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

7. 9. 2016 09:01

<3:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2016 08:57

tejaja: ;-) ok :-)

tejaja tejaja

7. 9. 2016 06:52

Jana Remkova: Janka, prispôsob si to svojim potrebám. Žiaden recept nie je dogma, každý si môže upraviť poidľa seba. Ak by si robila s fazuľou, daj vedieť, aké to bolo. ;-)

spagetka spagetka

7. 9. 2016 05:34

Jana Remkova: Troufnu si odpovědět za Terezku, prostě hrušky vynech, udělej jinak stejně. Jo a jsou to fazolové lusky ;-);-) Co tam přidat hrášek? Jasně že to už bude trošku jinak, ale do tvé dělenky to jde.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 9. 2016 20:47

Hruška nehruska, recept se mi moc líbí, ale hrušku přidat nemůžu. Ne, že by mi tam vadila, ale musím si to upravit do delenky. :-8 Můžu použít máslove bílé fazole ? Aha, teď se dívám, že to máš fazolové lusky, že?:-O

tejaja tejaja

5. 9. 2016 14:47

Jitkas: Opravdu s hruškou. V Španielsku som nikdy nebola, ale recept bol snáď pred 25 rokmi v nejakom časopise, mám výstrižok. A bol pod takým názvom, nemám dôvod ho meniť. Ostatne, kedysi bolo povedané, že o názvoch sa nemá špekulovať. Alebo to už neplatí? ;-) Mimochodom, tá hruška tam chuťovo sadne. ;-)
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.

Jitkas

5. 9. 2016 12:39

Tejaja: Opravdu s hruskou?? Mne so to nezda, ve Spanelsku jsem zila, fazolky jsou tam obvykle jidlo a pripravuji se na mnoho zpusobu, ale s hruskou opravdu ne. Neni to chyba nejakeho "prekladu"??
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole recept ja se pripravuji fazolky fazolové lusky po španělsku fazolové recepty fazolky recept hrách recepty jak upravit fazolky fazole recepty

Suroviny: fazolky zelené, brambory, rajče, hruška, kukuřice, cibule, vývar masový, česnek, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř

TopRecepty.cz

Fazolky po španělsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7BJy