Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mille feuille

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2016 19:19

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1) Pokud se bojíte, že se vám moučník při krájení bude bortit, můžete si vrchní vrstvu upéct předem rozkrájenou a po naplnění a rozležení dokrojit. Na hlavní fotce je KAŽDÁ z vrstev předem nakrájená. Výsledný moučník je ale dost vysoký a hůře se konzumuje. Zase je ale efektnější. Tak si vyberte :D

2) Jako bonus můžete mezi vrstvy dát nějaké čerstvé ovoce, osvědčily se maliny, plátky jahod a pod.

Crema pasticcera zde: http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...

Listové těsto je nejlepší domácí: https://www.toprecepty.cz/recept/46804-listove-tes...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

12. 9. 2016 09:49

Dobrota ohromná <3 :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mille feuille mille-feuille recept mille feuille millefeuille křehke řezy mille-feuille z listkoveko testa mille feuille recept mille-feuille recept mille foile mille feuilles recept řezy mille-feuilles muille feuile mille fouile sveskove pecky v polštář řezy mille-feuille jablečné mille-feuille millefeuile mille-feuille tarte tatin mille feuile muille fuille millefeuille recepty

Suroviny: těsto listové, cukr krystal, krém, smetana ke šlehání, maliny

TopRecepty.cz

Mille feuille

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O0GL