Okurkovo - bramborový guláš
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,85 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 137,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2016 17:55
slavomír vácha: Jedlo je zahustené múkou a mliekom, nie vodou. A ako píšu ľudia podomnou, zátrepku poznali už naše praprababičky. A pšššš, prezradím vám tajomstvo, niektoré jedlo zahustím aj vo vode rozmiešanou maizenou. Ale nepoviem vám, ktoré, ešte by ste zmenili svoje zvyklosti a začali sa po mne opičiť. A po zlých kuchároch to neradno robiť.
13. 9. 2016 12:21
Simona Skolakova:
No, bych se nedivil, kdyby z receptu udělal bezlepkový a brambory dal vařit nadvakrát: část nechal rozvařit
Áááá nééébo část brambor odebral a rozfofroval tyčákem
No, bych se nedivil, kdyby z receptu udělal bezlepkový a brambory dal vařit nadvakrát: část nechal rozvařit
Áááá nééébo část brambor odebral a rozfofroval tyčákem
13. 9. 2016 12:14
slavomír vácha: jak vidíte může,ale čímpak zahušťujete vy??????Pochlubte se
13. 9. 2016 12:07
slavomír vácha: Nevím, proč by se cibulka nemohla připravovat na oleji. A záklechtkou, zátřepkou - prostě moukou rozmíchanou ve studené tekutině (ať voda, nebo mléko, jako v tomto případě) zahušťovaly omáčky, polévky už naše prababky a to byly sakra kuchařky. Nakonec většina receptů a postupů pochází z minulosti
13. 9. 2016 12:00
slavomír vácha: neregi
No, asi se nebudete divit, že jsou tací, kteří tímto zavrženíhodným způsobem vaříme
Akorát dodělávám cosi, podle surovin, podobného https://www.toprecepty.cz/recept/38320-okurkova-po...
No, asi se nebudete divit, že jsou tací, kteří tímto zavrženíhodným způsobem vaříme
Akorát dodělávám cosi, podle surovin, podobného https://www.toprecepty.cz/recept/38320-okurkova-po...
13. 9. 2016 11:35
Jak může někdo restovat cibulku na oleji!!!Jak někdo může zahušťovat omáčku moukou a vodou???Kuchaři rozhodně néééééé!!!!!
12. 9. 2016 21:48
Ďakujem za pekné komentáre.
12. 9. 2016 10:50
Taky dělám s cuketou i s lilkem, pěkné
12. 9. 2016 10:36
Taky se mi líbí!!
12. 9. 2016 10:35
Mám ho vyzkoušený také, jen místo okurky je cuketa
12. 9. 2016 09:23
To se mi líbí, to je hodně dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 50 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 51 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: bramborový guláš hlíva ústřičná recepty guláš
Suroviny: okurka salátová, brambory, cibulka jarní, mléko, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, olej, sůl, pepř, ocet
Okurkovo - bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9gR
11 názorů