Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkovo - bramborový guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2016 09:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 852 kJ / 682 kcal
Bílkoviny20,85 g
Tuky1,66 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy137,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

13. 9. 2016 17:55

slavomír vácha: Jedlo je zahustené múkou a mliekom, nie vodou. A ako píšu ľudia podomnou, zátrepku poznali už naše praprababičky. A pšššš, prezradím vám tajomstvo, niektoré jedlo zahustím aj vo vode rozmiešanou maizenou. Ale nepoviem vám, ktoré, ešte by ste zmenili svoje zvyklosti a začali sa po mne opičiť. :-D:-D;-) A po zlých kuchároch to neradno robiť.:-p

casino casino

13. 9. 2016 12:21

Simona Skolakova:
No, bych se nedivil, kdyby z receptu udělal bezlepkový a brambory dal vařit nadvakrát: část nechal rozvařit:yes:
Áááá nééébo část brambor odebral a rozfofroval tyčákem:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 9. 2016 12:14

slavomír vácha: jak vidíte může;-),ale čímpak zahušťujete vy??????Pochlubte se:-p;-)

spagetka spagetka

13. 9. 2016 12:07

slavomír vácha: Nevím, proč by se cibulka nemohla připravovat na oleji. A záklechtkou, zátřepkou - prostě moukou rozmíchanou ve studené tekutině (ať voda, nebo mléko, jako v tomto případě) zahušťovaly omáčky, polévky už naše prababky a to byly sakra kuchařky:-!. Nakonec většina receptů a postupů pochází z minulosti ;-);-)

casino casino

13. 9. 2016 12:00

slavomír vácha: neregi
No, asi se nebudete divit, že jsou tací, kteří tímto zavrženíhodným způsobem vaříme :-D
Akorát dodělávám cosi, podle surovin, podobného:-) https://www.toprecepty.cz/recept/38320-okurkova-po...

slavomír vácha

13. 9. 2016 11:35

;-(Jak může někdo restovat cibulku na oleji!!!Jak někdo může zahušťovat omáčku moukou a vodou???Kuchaři rozhodně néééééé!!!!!

tejaja tejaja

12. 9. 2016 21:48

Ďakujem za pekné komentáre.;-)

Ivace64 Ivace64

12. 9. 2016 10:50

Taky dělám s cuketou i s lilkem, pěkné:-K:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2016 10:36

Taky se mi líbí!! :yes:

yanull yanull

12. 9. 2016 10:35

Mám ho vyzkoušený také, jen místo okurky je cuketa :-K;-)

hosta hosta

12. 9. 2016 09:23

To se mi líbí, to je hodně dobrý nápad:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový guláš hlíva ústřičná recepty guláš

Suroviny: okurka salátová, brambory, cibulka jarní, mléko, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, olej, sůl, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Okurkovo - bramborový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9gR