Perníčkové kytičky
Suroviny
Porce: cca 50 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 17 786 kJ / 4 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,23 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 874,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2017 12:24
18. 9. 2017 06:49
10. 12. 2016 18:14
6. 12. 2016 17:47
1. 12. 2016 22:54
30. 11. 2016 14:25
26. 11. 2016 17:04
26. 11. 2016 15:31
26. 11. 2016 13:42
26. 11. 2016 12:25
25. 11. 2016 23:37
25. 11. 2016 22:16
25. 11. 2016 20:26
25. 11. 2016 19:46
25. 11. 2016 17:02
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: zdobení pernicku kytička pernikove kyticky koření kytička perníčková nápln jana kytička kytičky z medu příprava polevy na kytičky
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, med, tuk hera, vejce, skořice, koření do perníku, prášek do pečiva, marmeláda rybízová, cukr moučkový, voda, šťáva citronová, zdobení cukrářské
Perníčkové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnDA
19 názorů