Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková pomazánka s játry

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

12. 12. 2016 21:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie37 413 kJ / 8 942 kcal
Bílkoviny626,00 g
Tuky694,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 10,86 g
Sodík 2,60 g
Sůl5,60 g
Sacharidy48,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nyní Vám objasním, proč používám tolikrát slovo a s i a zato se omlouvám. Tyto věci každý z vás zná a nechci Vám vnucovat moje zkušenosti. Ani přesné množství kmínu, soli apod. Proto píši asi. Každý si upraví teploty i časy podle svých zkušeností a myslím , že to každý z Vás zvládne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RH-12

25. 11. 2021 22:42

Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.

RH-12

25. 11. 2021 22:42

Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.

petras11

19. 12. 2016 01:51

Recept vypadá dobře, ukládám :yes:

Milan P.

16. 12. 2016 22:50

Vážené,
chci Vás pozdravit a popřát všem krásné vánoční svátky, plné odpočinku a pohody po tom předvánočním shonu , které při jiné své práci dokáží vytvořit takovou krásu cukroví, obložených mís, chlebíčů , perníkových vánočních ozdob. Sliny se sbíhají , jen to člověk vidí. Je to pastva pro oči. Pokud se to nějak hodnotí , tak já mám 5 prstů nahoře. Asi jsem odbočil,ale doufám, že tyto krásné věci uvidím i v příštím roce. Ať se Vám daří.
Zdravím Vás.

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2016 22:00

Tuhle pomazánku neznám a recept na ni se mi líbí:yes::-8:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 12. 2016 17:31

Milan P.: moje maminka tu už 10 let není (předčasně zemřela) a recept nemám - i proto tenhle vítám:-K

Milan P.

13. 12. 2016 17:01

Zdravím Vás a děkuji .
Všechny to znáte a nebo máte vyzkoušené. Což je dobře. Jen jsem si myslel , že by takto vyrobená mohla někomu chutnat ,když chutná nám a našemu mlsnému vnukovi, když přijede.Proto také ty sklenice. A materiál je snadno dostupný a za rozumnou cenu.

Dajda Dajda

13. 12. 2016 16:12

mysulka: Babička tuhle pomazánku taky dělávala z vepřových jater, tehdy ještě nebyly kuřecí tolik v módě, vlastně se sólo vůbec neprodávaly.
Ještě jsem zapomněla poznamenat, že takhle pomazánka se skvěle hodí, pokud chcete vzít s sebou něco dobrého na posezení s přáteli nebo mejdánek, zvláště teď, když si k ní každý umí upéci dobrý domácí chleba. <3

mysulka mysulka

13. 12. 2016 12:36

Také dělám z pečeného masa, jen játra dávám vepřová :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 12. 2016 11:53

Něco podobného dělávala moje maminka - také paštiku jen z pečeného masa:-8:yes::yes:

Milan P.

13. 12. 2016 11:31

Mluvíte mi z duše .Doplnila jste ,co jsem neuvedl. To o pečení masa i o tom,že každá trouba peče jinak. Záleží na chuti, ale nám se zdá pomazánka chutnější, když upeču ta játra v tom výpeku s masem. A množství se dá vždy upravit, jak jste poznamenala.
Zdraví Vás Milan P.

Dajda Dajda

13. 12. 2016 08:58

Tak tuhle pomazánku dělávám taky, jen ji nekonzervuji - připravuji menší množství na okamžitou spotřebu. Jo a játra dusím zvlášť. Slovo asi je opravdu na místě, protože každé maso se peče jinak, každá trouba je trochu jiná a výslednou chuť si každý přizpůsobí svému vkusu. Takovou domácí pomazánku bez éček a jiné chemie nelze než doporučit, zvláště v zimním čase, kdy potřebujeme té energie trochu víc! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůčková pomazánka buček játra pomazánka pomazanka z jatry bůčková pomazánka do sklenic bůčkova pomazánka recept jatrova pomazanka s bučková pomazánka z pečeného bůčku a jater domácí bučková pomazánka veprova pomazanka s jatry pomazánka z vepřové játry domácí bučková pomazánka z pečeného domácí bučková pomazánka z pečeného masa bučková pomazánka recepty masová pomazánka s játrama jak vyrobit buckovou pomazánku recepty bučkova pomazanka bučková pomazánka-výroba babička bůčková pomazánka pomazánka z pečeného masa s jatrou veprova pomazanka z bůčku

Suroviny: bůček vepřový, játra kuřecí, sůl, pepř, kmín celý, česnek

TopRecepty.cz

Bůčková pomazánka s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RvPL