Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky s karamelovou šlehačkou

Pokud rádi navštěvujete cukrárnu a pravidelně si z ní odnášíte v krabičce věnečky a větrníky, pak je na čase vyzkoušet si tuhle dobrotu připravit doma. S tímhle báječným receptem to zvládnete raz dva a odměnou vám bude plný tácek skvostných věnečků.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

17. 12. 2016 21:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie14 891 kJ / 3 559 kcal
Bílkoviny69,98 g
Tuky274,55 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,80 g
Sacharidy199,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to taková rychlá verze, když nemáme uvařený krém a potřebujeme mít něco rychle na stole.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

27. 8. 2023 15:47

Chci se zeptat.. Proč je video úplně k jiným věnečkům? Ty poměry surovin jsou jiné, já myslela, že video má odpovídat receptu.:-O

mika59 mika59

15. 1. 2022 23:47

Věnečky jsem dnes dělala, jen jsem pod šlehačku dala pudinkový krém..vyměnila jsem foto..:-)

casino casino

20. 12. 2016 14:02

Jana:
No, dovolím si:
Právě "šlehačku" stejné značky jsme zpracovávali po litrech... Nastavovali (míchali po ušlehání) jsme jí živočišnou šlehačku a šlehačkové krémy (a do jisté míry tím klamali nevegetariány:-D Ve výsledku byly, především větrníky, pevnější=vyšší=větší=prodejnější a vydržely déle držet formu:yes:
No, už jsem ji celou věčnost neměl v ústech a že by mi chyběla říci nelze;-)

mika59 mika59

20. 12. 2016 13:54

Jana: Taky jsem ji měla, tam se stává, že při šlehání hodně ztuhne. Stačí trošku studené vody a krásně se našlehá. A taky jsem ji dělala s jogurtem, je z toho dobrý krém.;-):-)

Jana

20. 12. 2016 13:32

jakou prosím používáte rostlinnou šlehačku? Mám tady litrovku Holé, ale ještě jsem na ní neměla odvahu...Kamarádka mi radila jí vyšlehat s ovocným jogurtem, že je to super krém, tak se na to chystám mezi svátk. Na to mi stačí půlka a tak tu druhou bych zkusila s karamelem do větrníčků.

Ivace64 Ivace64

18. 12. 2016 19:59

krása:-K

mika59 mika59

18. 12. 2016 15:15

nanny: :-K sabipupp: :-K Milada V.: :-K Díky;-)

Milada V.

18. 12. 2016 14:00

Ty jsou teda LUXUSNÍ! :-) :yes: :yes: :yes:

sabipupp sabipupp

18. 12. 2016 11:31

<3 krásné

nanny

18. 12. 2016 10:40

<3:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: větrníky s karamelovou šlehačkou šlehačkové věnečky karamelová šlehačka karamelová šlehačka ze salka slehackovy krem do venecku věneček se šlehačkou věnečky se šlehačkovým krémem vetrnicky s karamelovou slehackou větrníčky s karamelovou se šlehačkou krem ze salka a šlehačky věnečky s karamelem salko se šlehačkou věnečky s karamelovým krémem karamel na věneček karamelová šlehačka recept moučník s rostlinnou šlehačkou větrník na plech karamelovou slehackou karamelová šlehačka ze salka karamel se šlehačkou

Suroviny: voda, máslo, sádlo, mouka hladká, vejce, sůl, šlehačka rostlinná, salko karamelové, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Věnečky s karamelovou šlehačkou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kW7Y