Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské ptáčky z mletého masa

Španělský ptáček je klasický recept z plátků hovězího masa, které jsou naplněné a zamotané. Pokud chcete připravit levnější variantu, zkuste připravit ptáčky z mletého masa. Vznikne skvělý pokrm téměř stejné chuti.

Hodnocení receptu je 5,0 (166×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 20:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 910 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny145,11 g
Tuky143,19 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,34 g
Sůl5,29 g
Sacharidy60,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mirusha Mirusha

24. 10. 2010 11:52

Tak při prvním pokusu mi to popraskalo, takže vzhled nic moc, ale chuť báječná :-) Byla to ale moje chyba, placku z masa jsem udělala moc slabou...Dneska jsem vytvořila druhý pokus a ten už je na 1* :yes::-) Akorát jsem je ještě na chvilku hodila do trouby, aby se mi udělala pořádná kůrčička na masu :-p super recept :yes::yes::yes:

Patricie

9. 10. 2010 22:50

:-KDěkuji Míšo, jsem ráda, že chutnalo:-))

misza misza

8. 10. 2010 13:44

Patricie výborný recept:-*:yes::yes: Manža má boule za ušima:-D:-D Dávám bodíka a přidávám fotku.:yes::yes:

Patricie

31. 8. 2010 18:40

:-))Mirce děkuju :-K

mirca75 mirca75

31. 8. 2010 14:25

Patricie:-) tak jsem včera opět dělala tuhle tvou dobrotu a musím znovu říct,že je to výborná rychlovka:-p:yes:. Tak to tu připomínám pro všechny co ještě nevyzkoušeli,aby si mohli taky pochutnat;-). Tobě díky za bezva recept:-K.

Patricie

9. 7. 2010 20:03

Neregistrovaný. Já nemám problém udělat ptáčky z masa míchaného, hovězího, vepřového. Je mi to líto, že se nevede.Maso nijak nekořením, stačí sůl a pepř. S mletým zacházej jako s normálním.

Špagetko, Betyno,děkuji.

Betyna

9. 7. 2010 12:57

Patricie +1 do mletého masa balím často, a různé náplně! :-K

Betyna

9. 7. 2010 12:55

:-( neregistrovaný/á a proč se nám nepředstavíš? Nedovedu si totiž představit co s tím provádíš, že se ti to rozplizne - já balím do mletého často, dělám i roládu, kořením tím co mám, maso použiju jaké zrovna koupím a nic se mi ještě nikdy nerozplizlo...:-//

spagetka spagetka

9. 7. 2010 12:52

neregistrovaný/á) - přečti si i komentáře. Jak kořenit, je v receptu - mleté maso dle své chuti. Je to o šikovnosti, recept je skvělý,;-);-);-)

mleté ptáčky nikdy víc

9. 7. 2010 12:29

:-S jaké má bát maso..hovězí? vepřové? míchané? jak mam maso nakořenit? at dělám co dělám, vždy se mi ptáčky rozpliznou a já pak vyhazuji 2 kg zbytečně zničeného materiálu, ten recept nestojí za nic, nic horšího jsem ještě nevařila :no:

šárkačmárka

3. 6. 2010 11:52

Musím se též přidat ke kladným komentářům;-)
Opravdu by mě nenapadlo udělat ptáčky z mletého:-8
Je vidět,že mě fantazie chybí a přimlouvám se,aby lidé s fantazíí vkládali aspoň kvůli mě nové a nové receptíky :-K
Krapet se mě ROZŠKLEBILI,ale na chti se nic nezměnilo.
Díky:-!

HankaPu HankaPu

12. 4. 2010 01:05

Bylo to vynikající:yes::yes:, také jsem měla strach, že to popraská, ale nepopraskalo:yes: + Dovolila jsem si přidat fotky:-D

Samara

10. 4. 2010 12:38

Měla jsem strach, že popraskají, ale povedly se báječně. K mletému masu jsem přidala ještě utřený česnek a 2 vejce. Výborná změna. :yes::yes:

Bibinka Bibinka

28. 3. 2010 12:10

Janku53, vítám tě mezi námi v naší Topácké rodině a přeju ti, aby se ti tu moc líbilo;-)Těšíme se na tvoje recepty:-)

janek53 janek53

28. 3. 2010 11:52

Dal jsem vajíčko do masa, ale stejně se půlka rozklubala (nevadí).
Pod maso jsem dal ještě slaninu, kousky klobásy a vajíčko na tvrdo a nechal dělat v troubě. Dávám bod. :-p:yes:

1 4 5 6 7 8 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa spanelske ptacky ptáčci z mletého masa co z mletého masa mletá masa ptacek z mleteho masa ptacky recept mleté vepřové maso recepty ptacky spanelsky ptacek recept na spanelske ptacky španělské ptáčky recept co udělat z mletého masa ptáčci z hovězího masa španělský ptáček z hovězího masa španělský ptáček z mletého mlety spanelsky ptacek recept z mleteho masa vepřové ptáčky, udělat dobrou šťávu

Suroviny: maso mleté, voda, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, vejce, okurky sterilované, párky, cibule, hořčice, olej, cibule, mouka, hořčice

TopRecepty.cz

Španělské ptáčky z mletého masa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oY0N