Španělské ptáčky z mletého masa
Španělský ptáček je klasický recept z plátků hovězího masa, které jsou naplněné a zamotané. Pokud chcete připravit levnější variantu, zkuste připravit ptáčky z mletého masa. Vznikne skvělý pokrm téměř stejné chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 910 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,11 g |
Tuky | 143,19 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2010 11:52
Tak při prvním pokusu mi to popraskalo, takže vzhled nic moc, ale chuť báječná Byla to ale moje chyba, placku z masa jsem udělala moc slabou...Dneska jsem vytvořila druhý pokus a ten už je na 1* Akorát jsem je ještě na chvilku hodila do trouby, aby se mi udělala pořádná kůrčička na masu super recept
9. 10. 2010 22:50
Děkuji Míšo, jsem ráda, že chutnalo
8. 10. 2010 13:44
Patricie výborný recept Manža má boule za ušima Dávám bodíka a přidávám fotku.
31. 8. 2010 18:40
Mirce děkuju
31. 8. 2010 14:25
Patricie tak jsem včera opět dělala tuhle tvou dobrotu a musím znovu říct,že je to výborná rychlovka. Tak to tu připomínám pro všechny co ještě nevyzkoušeli,aby si mohli taky pochutnat. Tobě díky za bezva recept.
9. 7. 2010 20:03
Neregistrovaný. Já nemám problém udělat ptáčky z masa míchaného, hovězího, vepřového. Je mi to líto, že se nevede.Maso nijak nekořením, stačí sůl a pepř. S mletým zacházej jako s normálním.
Špagetko, Betyno,děkuji.
Špagetko, Betyno,děkuji.
9. 7. 2010 12:57
Patricie +1 do mletého masa balím často, a různé náplně!
9. 7. 2010 12:55
neregistrovaný/á a proč se nám nepředstavíš? Nedovedu si totiž představit co s tím provádíš, že se ti to rozplizne - já balím do mletého často, dělám i roládu, kořením tím co mám, maso použiju jaké zrovna koupím a nic se mi ještě nikdy nerozplizlo...
9. 7. 2010 12:52
neregistrovaný/á) - přečti si i komentáře. Jak kořenit, je v receptu - mleté maso dle své chuti. Je to o šikovnosti, recept je skvělý,
9. 7. 2010 12:29
jaké má bát maso..hovězí? vepřové? míchané? jak mam maso nakořenit? at dělám co dělám, vždy se mi ptáčky rozpliznou a já pak vyhazuji 2 kg zbytečně zničeného materiálu, ten recept nestojí za nic, nic horšího jsem ještě nevařila
3. 6. 2010 11:52
Musím se též přidat ke kladným komentářům
Opravdu by mě nenapadlo udělat ptáčky z mletého
Je vidět,že mě fantazie chybí a přimlouvám se,aby lidé s fantazíí vkládali aspoň kvůli mě nové a nové receptíky
Krapet se mě ROZŠKLEBILI,ale na chti se nic nezměnilo.
Díky
Opravdu by mě nenapadlo udělat ptáčky z mletého
Je vidět,že mě fantazie chybí a přimlouvám se,aby lidé s fantazíí vkládali aspoň kvůli mě nové a nové receptíky
Krapet se mě ROZŠKLEBILI,ale na chti se nic nezměnilo.
Díky
12. 4. 2010 01:05
Bylo to vynikající, také jsem měla strach, že to popraská, ale nepopraskalo + Dovolila jsem si přidat fotky
10. 4. 2010 12:38
Měla jsem strach, že popraskají, ale povedly se báječně. K mletému masu jsem přidala ještě utřený česnek a 2 vejce. Výborná změna.
28. 3. 2010 12:10
Janku53, vítám tě mezi námi v naší Topácké rodině a přeju ti, aby se ti tu moc líbiloTěšíme se na tvoje recepty
28. 3. 2010 11:52
Dal jsem vajíčko do masa, ale stejně se půlka rozklubala (nevadí).
Pod maso jsem dal ještě slaninu, kousky klobásy a vajíčko na tvrdo a nechal dělat v troubě. Dávám bod.
Pod maso jsem dal ještě slaninu, kousky klobásy a vajíčko na tvrdo a nechal dělat v troubě. Dávám bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 21 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 21 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 10 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 10 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 10 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 11 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa spanelske ptacky ptáčci z mletého masa co z mletého masa mletá masa ptacek z mleteho masa ptacky recept mleté vepřové maso recepty ptacky spanelsky ptacek recept na spanelske ptacky španělské ptáčky recept co udělat z mletého masa ptáčci z hovězího masa španělský ptáček z hovězího masa španělský ptáček z mletého mlety spanelsky ptacek recept z mleteho masa vepřové ptáčky, udělat dobrou šťávu
Suroviny: maso mleté, voda, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, vejce, okurky sterilované, párky, cibule, hořčice, olej, cibule, mouka, hořčice
Španělské ptáčky z mletého masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY0N
142 názorů