Kadlíkova jehněčí kýta
Suroviny
Porce: cca 4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 577 kJ / 3 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 507,50 g |
Tuky | 135,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 16:29
Hledala jsem jiný Kadlíkův recept a uvědomila jsem si, že už sem 4 roky nic nepřidal...škoda...veliká.... on a někteří další jsou úžasným osvěžením TOPek....
22. 12. 2016 15:33
Jahňacinu milujem. S tou hmotnosťou súhlasím s casinom, už niekoľko rokov kupujeme celé jahňa, ale stehno bez kosti ešte v takej nebolo. Ale to je jedno, podstatný je recept.
22. 12. 2016 14:58
Kadlik:
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
22. 12. 2016 14:37
casino: jako správný hamoun jsem vzal největší nabízený kus, proto ta váha. Ano, asi to nebylo mléčné jehňátko, ale spíš pořádný výrostek. A taky přiznám, že to špikování mě napadlo až v okamžiku, kdy jsem tu kýtu hodil na sádlo. Takže jsem vlastně jednal velice kontraproduktivně. Nejdřív orestoval, aby se maso zatáhlo, a pak do něj píchal. Rozmýšlel jsem se, ale nakonec to udělal, kvůli mozaice. Byl to můj první pokus s jehněčím, příště budu chytřejší!
22. 12. 2016 14:29
"jehněčí kýta bez kosti/cca 2,5 kila/"
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
22. 12. 2016 14:28
Vypada to tak pekne ,ze bych neodolala
22. 12. 2016 13:33
U nás v rodině jehněčí nemusíme ,ale receptík se hodí na jakekoliv masíko.Bodík je poslán.
22. 12. 2016 13:23
Úžasné. A dnes jsem koupila jehněčí kýtu....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 17 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 23 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 51 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: jehněči kyta jehněčí kýta recept jehněčí kýta recepty ovčí kýta naloženi jehněči kyty jak nalozit jehneci kytu jak připravit jehněčí kýtu recept na jehněčí kýtu ovčí kýta recept jehněčí kýta naložení ovčí kýta recepty recept na ovčí kýta recept jehnečí připrava jak nalozit ovci kytu příprava jehněčí kýty kýta z ovce uzene jehneci recept ovčí kýta jehneci nalozeni kořenová zelenina jehněčí kýta s kostí
Suroviny: kýta jehněčí, slanina uzená, česnek, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, máslo, olej, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, rozmarýn
Kadlíkova jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6Eg
8 názorů