Paprikové domácí klobásy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,93 g |
Tuky | 52,85 g |
Vláknina | 146,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 449,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vysvětlení zkratek :
HPV - hovězí výrobní maso. V podstatě je to ořez, svalovina z přední a zadní hovězí čtvrti.
VL - vepřové libové maso (ořez z kýty a pečeně)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 13:29
Souhlasím chybí tam sůl a nebo praganda , dá se použít i rychlo sůl a pak nemusí být maso naložené tak dlouho, také tam přidávám bůček jinak je to suché , a udím asi 2dny při teplotě max 50 C
23. 10. 2016 18:34
dadulka111: Souhlasila bych. Sůl určitě chybí a taky necháváme déle odležet .
23. 10. 2016 18:02
A co sůl? Vy maso nesolíte? Klobásy doma vyrábíme již dost dlouho a abych řekla pravdu, recept se mi moc nelíbí. Dle mého názoru je hodina na odležení směsi málo. My to necháváme proležet tři dni. Dále vám tam chybí něco tučnějšího, třeba vepřový bok. Na obrázku ale klobásy vypadají pěkně.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 9 minutami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 22 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 25 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 31 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 42 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 1 hodinou
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 2 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Další recepty
Tématické fráze: paprikové klobásy paprikova klobasa recept domácí klobásy recept papriková klobása domácí klobásy paprikové klobásy recept recept na domácí klobásy recept na paprikové klobásy recepty na domaci klobasy papriková klobása recepty příprava střev na klobásy klobásy recept domaci klobasy recepty recept paprikové klobasy klobásy recepty domaci klobasa recepty domácí klobásy klobásová střeva recept na klobásy domácí klobásy top recepty
Suroviny: pepř černý, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, voda, střeva vepřová
Paprikové domácí klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k03v
3 názory