Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka zapečená na italský způsob

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 5. 2009 19:36

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 538 kJ / 2 041 kcal
Bílkoviny162,20 g
Tuky148,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,97 g
Sacharidy13,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie

26. 1. 2011 10:37

Dobrý den, recept vypadá moc hezky...s lilkem nemám žádnou zkušenost, můžete mi prosím napsat, jak dlouho se má lilek nechat vypotit? Děkuji a přeji příjemný den.

spagetka spagetka

28. 5. 2009 23:50

:-p;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2009 16:39

suzano, zkus to teď;-)

suzanna

28. 5. 2009 16:11

Diky moc za odkaz, asi jsem to spatne napsala do vyhledavace, ze mi to nic nenaslo :-D

Eliza Eliza

28. 5. 2009 15:22

Suzannko, je tu dobrý recept od Maris, je tam její krásná fotka i dvě moje...;-) V časopisech a kuchařkách se většinou dočteš, že zeleninu máš dusit hodinu - jenže pak je z toho kaše...:-( Asi to tak má být, ale já, stejně jako Maris dusím maximálně půl hodiny. Zkusím dát odkaz...
www.toprecepty.cz/recept/2498-ratatouille/

suzanna

28. 5. 2009 14:21

Eli, prosim te, az budes nekdy delat zminovane ratatouille (taky nevim, jak se to pise:-D), mohla bys sem dat recept i s fotkou? Jednou jsem to zkousela a byla to katastrofa, tak ze bych se nechala inspirovat;-) Verim, ze tvuj recept bude tisickrat lepsi nez ten z casopisu:yes:
Jinak co se tyce tohohle receptu...vypada uzasne a pritom uplne jednodusse:-O:yes:super

dzungila

27. 5. 2009 22:15

Elizo, další z tvých báječných receptů!:yes: A opět famózní fotky!;-)
Já lilek ráda a rodinku už jsem ho taky naučila jíst právě jako grilovaný s česnekem, takže použiju i tento recept a rozšířím jím náš jídelníček.:-p:-p
Bodík!:yes:

Eliza Eliza

27. 5. 2009 22:02

Aby to nevypadalo, že jsme nějací "lilkožrouti", je to zkrátka náhoda, tenhle poslední lilek přinesl manžel - když ho vidí, tak prostě neodolá :-) - chtěl, abych uvařila ratatouille (určitě jsem to napsala špatně, prostě "ratatuj", ale zbylo mi naložené maso, které jsem včera nespotřebovala, tak jsem si vybavila pokrm z jedné naší oblíbené restaurace (tam používali roštěnec) a zdá se, že si pochutnal ještě lépe.
Dám sem link na tu naši oblíbenou restauraci, třeba vás jídelníček inspiruje...:-) I když mám pocit, že tohle jídlo už na repertoáru nemají...

Bibinka Bibinka

27. 5. 2009 21:52

Já se klidně přiznám, že lilek taky nedělám, jednou jsem ho kdysi jedla, ale jeho chuť už si bohužel nepamatuju, tak koupím lilek a budu si jí muset oživit. Eli, ty ho používáš dost a já už na to nemůžu jen tak zírat a neudělat ho-prostě půjdu do něj:-!;-):-D

Jenda1 Jenda1

27. 5. 2009 21:35

Eli, to je nádhera:-). Snad se k tomu lilku brzy dostanu:-S. Kouzelné fotky:-).
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

maris maris

27. 5. 2009 21:15

Konečně mám internet i na chatě a je to právě včas, abych Ti mohla pochválit další Tvůj nový receptík a poslat bodík:yes: Elizo, moc se mi to líbí:-)

Eliza Eliza

27. 5. 2009 20:39

Holky, já jsem naučila jíst lilek i svého konzervativního tchána. Začal tedy grilovaným, pouze očesnekovaným, teď neprotestuje na žádný způsob a dokonce ho vyhledává - tedy u mě, manželova maminka ho nedělá, není žádná experimentátorka a točí svých pár jídel dokola...;-) Hlavně musíte lilek nechat "vypotit" nejméně půl hodiny, raději déle, jinak to bude nerozžvýkatelná "guma". A česnekem rozhodně nic nezkazíte :-)!
Děkuji za pochvalu receptu a body...:-)

pipre pipre

27. 5. 2009 20:28

Páni, to vypadá krásně! Také mne začal lilek lákat, zatím jsem ho nedělala, ale po těch ukázkách, co se s ním dá dělat, určitě vyzkouším.Ukládám a bod :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ratatuj recept zapečená vepřová panenka vepřová panenka zapečená recept na ratatuj ratatuj recept ratatuj vepřové maso s lilkem vepřová panenka s lilkem panenka v parmazánu recepty veprova panenka panenka s parmazánem vepřová panenka s parmazánem panenka s lilkem vepřová panenka s ratatouille vepřová panenka po italsku veprova panenka v parmazanu panenka parmazán zapecena veprova panenka recepty vepřová panenka s ratatuj vepřová panenka italsky

Suroviny: panenka vepřová, klobása papriková, lilek, sýr mozzarella, sýr parmazán strouhaný, smetana ke šlehání, olivy, koření pizza, bazalka čerstvá, olej, sůl

TopRecepty.cz

Panenka zapečená na italský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wj8m